Slide

Stiri: Retail

Brico Depôt lansează un nou catalog

23.07.2018

Retailerul Brico Depôt România, parte a grupului Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează noul catalog cu soluții complete și echipamente pentru orice tip de lucrări de construcții, potrivite pentru o #LucrareCuBaietii.

„Pentru că într-un nou proiect, prietenii sunt întotdeauna gata să dea o mână de ajutor. #LucrareCuBaietii nu este doar despre a face treabă, este despre a trezi meșterii din noi și a-i aduce împreună”, a anunţat compania.

Indiferent de proiectul planificat, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție o gamă variată de materiale de construcții, betoniere, sisteme inteligente pentru acoperiș, dar și game noi de uși de interior și exterior, vopsele și tencuieli sau soluții practice pentru baie și bucătărie.

Catalogul este valabil în perioada 21 iulie – 16 august și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

„Fiecare dintre noi dorim să locuim într-o casă bună. De aceea, alegerea materialelor de construcții și a finisajelor reprezintă un aspect esențial pentru ca locuința să fie confortabilă, ușor de întreținut și primitoare. Indiferent de proiectul în lucru – construcție, renovare sau reparație, în noul catalog Brico Depôt clienții au la dispoziție o gamă complexă de materiale de construcții de calitate: polistiren, plăci de gips carton, adezivi, tencuieli, vopsele, vată de sticlă, mortar, ciment, cărămizi, șipci, dar și diverse produse conexe”, au mai afirmat reprezentanţii retailerului.

Noile soluții de izolații din polistiren vin în ajutorul celor care doresc o casă mai eficientă din punct de vedere energetic.

Clienții Brico Depôt pot opta, de asemenea, pentru echipamente și unelte simplu de utilizat în orice proiect de construcții: de la produse complexe, de dimensiuni mai mari, precum betoniere cu coroană de fontă, roabe metalice sau derulator tambur cu patru prize Schuko și protecție pentru copii, până la unelte foarte utile precum gletiere, mistrii, găleți și canciocuri.

Noul catalog aduce şi soluții inteligente de protecție a locuinței împotriva capriciilor vremii. Acoperișurile din țiglă metalică sunt alegerea ideală, deoarece sunt disponibile în dimensiuni variate și tratate anticoroziv.

De asemenea, în noul catalog Brico Depôt clienții găsesc sisteme practice de drenaj, plăci de tablă zincată sau șindrile bituminoase în forme hexagonale, de solzi sau dreptunghiulare, adaptate pentru orice proiect.

„Orice proiect de amenajare a locuinței are nevoie de o transformare vizibilă atât la exterior, cât și la interior. Ferestrele PVC cu dublă deschidere sunt realizate din sticlă termoizolatoare și asigură protecție la razele ultraviolete. În plus, vin cu o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model”, conform retailerul.

Cei care doresc o transformare completă a casei, pot opta pentru uși de interior și exterior din PVC care sunt rezistente la razele ultraviolete și nu își schimbă culoarea. De asemenea, toate ușile din PVC au un coeficient de transfer fonic între 50-55 dB, sunt dotate cu 2 garnituri de etanșare și oferă o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

Noul catalog cuprinde şi game noi de chiuvete de bucătărie oferă o zonă de lucru multifuncțională, astfel încât spațiul este folosit eficient.

Clienții au la dispoziție şi soluții funcționale pentru baie, adaptate pentru orice spațiu: lavoare și piedestale, vase WC, cabine de hidromasaj sau mobilier de baie.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa bricodepot.ro/catalog/, și prin aplicația Brico Depôt.