Slide

Stiri: Retail

Brico Dépôt sărbătorește un an de prezență pe piața locală

12.03.2015

Brico Depot sărbătorește un an de prezență pe piața locală, un an plin de realizări, o viziune și know how implementate cu succes şi 14 depozite transformate în timp record. Astfel, pe data de 14 martie 2014, compania inaugura primele două depozite, în Orhideea şi Pantelimon, iar după aceea, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert, dar concis. În plus, într-o singură zi, 17 octombrie, specialistul în bricolaj a transformat şase magazine Bricostore sub sigla Brico Dépôt, totalizând un număr de opt depozite în Romania.

”2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Pentru această lună, Brico Dépôt a pregătit deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani.

”Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară. Este o experienţă unică! Suntem cu  adevărat mândri că am reuşit să implementăm un concept nou şi inovator, dar şi un vocabular specific profesioniştilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și  colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovada și îi invitam pe locuitorii acestor orase să descopere universul Brico Dépôt”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Brico Dépôt este deţinut de compania britanică Kingfisher și operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania. Trei dintre acestea sunt în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine sunt deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.