Stiri: Retail

Brico Depot se pregătește de deschiderea Brico Depot Băneasa

04.09.2015

Brico Depot va deschide astăzi cel mai mare magazin cu profil DIY din rețeaua proprie situat în Băneasa. Totodată, toamna acestui an reprezintă pentru Brico Depot finalizarea procesului de transformare a magazinelor achiziționate în urmă cu doi ani. În total Brico Depot a achiziționat 15 magazine noi în anul 2013.

Brico Depot Băneasa va fi inaugurat astăzi și are o suprafață de 7500 de metri pătrați. Procesul de reamenajare prin care a trecut magazinul a fost finalizat în doar 11 săptămâni. Conform reprezentanților Brico Depot magazinul din Băneasa se bucură de o atracție mare din partea profesioniștilor și a pasionaților de bricolaj.

Organizarea magazinului Brico Depot Băneasa oferă clienților săi trei zone bine diferențiate. Este vorba despre zona de materiale de construcții, renovarea locuinței și amenajări interioare.

Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ. În continuare, ne propunem să acționăm cu aceeași perseverență şi profesionalism pentru a dezvolta în 2016 notorietatea mărcii Brico Dépôt în România. Le mulțumim echipelor care au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru depozitul din Băneasa, ce se adaugă acum celor trei unități deja operaționale din București. Îi invităm pe clienții noștri să descopere noul depozit și să sărbătorească alături de noi deschiderea sa oficială, ce va avea loc vineri 4 septembrie de la ora 07:00 – a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt Romania..

.

Odată cu lansarea noului concept de magazin Brico Depot anunță clienții săi că pot folosi aplicația mobilă BricoDepot pentru a verifica în timp util stocurile magazinelor proprii.