Stiri: Companii

Bright Talks in DifficultTimes webinar 15 mai 2020

Când are loc a cincea ediţie a webinar-ului Bright Talks in DifficultTimes?

12.05.2020

Bright Talks in DifficultTimes webinar 15 mai 2020. Revista CARIERE, împreună cu EY România, organizează vineri, 15 mai 2020, între orele 11:30-12:30, al cincilea webinar din seria “Bright Talks in DifficultTimes”. În cadrul evenimentului se va discuta despre „HR 2.0: ce păstrăm și ce schimbăm?”

Bright Talks in DifficultTimes webinar 15 mai 2020. Provocări

Ținând cont de contextul dinamic actual determinat de răspândirea coronavirusului (COVID-19) în România și Europa, angajatorii trebuie să facă față provocărilor, să își adapteze afacerile la noile standarde legale și operaționale și să ia cele mai bune măsuri, inclusiv din punctul de vedere al resurselor umane.

Ediția “Bright Talks in Difficult Times” de vineri 15 mai aduce în discuţie viitorul departamentului de HR așa cum îl desenează realitatea prezentului.

De asemenea, se va mai discuta şi despre ce schimbări face criza Covid-19 în procesele interne de HR și cum integrează managerul în planurile sale cele două perspective – vechi și nou – ce păstrează și ce schimbă. La aceste subiecte se adaugă şi tema soluţiilor „smart” în vremuri de criză – HR 2.0.

„Acest webinar face parte dintr-o serie de evenimente online menite să sprijine mediul de afaceri în perioada următoare prin diseminarea de bune practici combinate cu sfaturile specialiștilor noștri”, au anunţat organizatorii.

Bright Talks in DifficultTimes webinar 15 mai 2020. Invitaţi

• Crina Ilie – People Function Leader, Genpact Europe

• Raluca Gâdiuță – Country HR Leader, HP

• Radu Mavrodin – HR Director, OMV Petrom

Moderator: Horațiu Cocheci, Director People Advisory Services, EY România

Subiecte dezbătute

• noua modalitate de rulare a proceselor de resurse umane; utilizarea tehnologiei

• recalibrarea politicilor de atragere, motivare și retenție

• roluri și responsabilități în noua structură a departamentului.

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română.

Pentru participarea la eveniment, vă rugăm accesați pagina evenimentului, unde veți găsi toate detaliile despre temele și vorbitorii acestei ediții și puteți adresa întrebări în avans pentru invitați.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Citeşte şi Miele România are un nou director general. Cine a preluat această funcţie?