Stiri: Asociatii

Banca Transilvania preia Idea Bank.

Bucharest Business Agency: Acord între CNIPMMR şi Primăria Bucureşti

03.03.2021

Bucharest Business Agency. Florin Jianu, președinte al CNIPMMR și Stelian Bujduveanu, Viceprimarul General al Primăriei Capitalei, au semnat acordul de colaborare dintre Consiliul Național al IMM-urilor din România (CNIPMMR) și Primăria Municipiului Bucureşti, în vederea implementării proiectului “BUCHAREST BUSINESS AGENCY”.

Bucharest Business Agency. Ce spune preşedintele CNIPMMR?

“Operaționalizarea acestei politici publice va contribui la plasarea capitalei României în rândul capitalelor europene care se preocupă de atragerea de investitori și de promovarea la export a investitorilor locali. Suntem onorați să dezvoltăm acest parteneriat și să contribuim astfel activ la atingerea potențialului antreprenorial al capitalei noastre.”, a afirmat Florin Jianu, președinte al CNIPMMR.

Politici publice

Prin acest protocol, cele două instituții își propun dezvoltarea la nivel local a unor politici publice care să sprijine promovarea exporturilor şi atragerea de investiţii, poziționând Bucureștiul ca hub antreprenorial.

Bucharest Business Agency. Promovarea exporturilor

Consiliul Național al IMM-urilor și Primăria Municipiului Bucureşti vor realiza, în comun, acțiuni de promovare a exporturilor și atragerea de investiții care vor avea la bază exemplele de bune practici la nivel european, evenimente tematice, cursuri de formare profesională pentru angajații din cadrul primăriei în vederea dobândirii de noi competențe și sesiuni de informare.

„Îi mulțumesc pentru colaborare Președintelui Consiliului, domnul Florin Nicolae Jianu, întrucât am reușit să stabilim un cadru strategic și eficient al implementării BUCHAREST BUSINESS AGENCY, fapt care preconizează atingerea tuturor obiectivelor proiectului. Capitala noastră are un potențial antreprenorial extraordinar, care trebuie stimulat permanent, susținut cu încredere și promovat puternic. Parteneriatul semnat astăzi este o reală oportunitate pentru București, întrucât vom putea atrage investitori noi și vom putea promova, în același timp, investitorii locali.”, a declarat la finalul întrevederii Stelian Bujduveanu, viceprimar general al Capitalei.

Citeşte şi Cursuri gratuite de educaţie financiară. ASF, anunţ important privind proiectul Student Club