Stiri: Retail

Bucharest School Fest, organizat la Băneasa Shopping City

23.02.2017

În perioada 24-26 februarie, Băneasa Shopping City va organiza cea de-a treia ediție Bucharest School Fest, eveniment dedicat sectorului educațional privat. În cele trei zile expoziționale, vor fi prezentate școli, grădinițe, licee particulare, tabere și cluburi de copii, cât și un larg spectacol multicultural ce va aduce pe scena evenimentului copii talentați din școli de limba română, engleză, turcă, germană și japoneză.

„Credem că educația este unul din factorii cei mai importanți atunci când vorbim despre viitor. Pentru noi aceasta reprezintă una dintre priorități, de aceea Băneasa Shopping City susține activ educația alternativă atât prin acest proiect cât și prin „Expoziția Imaginației’, proiect aflat în această perioadă la cea de-a doua ediție. Este important ca atât părinții, cât și copiii să aibă acces la cât mai multe informații privind ofertele educaționale şi de aceea am întâmpinat cu bucurie și în acest an găzduirea evenimentului Bucharest School Fest”, declară Alexandru Bogdan, Director Maketing.

În cadrul evenimentului, părinții pot afla noutăți de la specialiști în nutriție, dezvoltarea copiilor sau pot apela la sfaturile psihologilor care vor fi prezenți. De asemenea, copiii sunt așteptați să participe la diverse activități în workshopurile de pictură pe apă, reciclare creativă, artă origami, fotografie sau desene manga.