ROMGAZ

Bucureştenii nu vor rămâne fără căldură. Romgaz a prelungit contractul cu ELCEN

16.12.2015

Romgaz a decis prelungirea contractului cu Electrocentrale București (ELCEN) privind furnizarea de gaze până la 31 decembrie, în aceleași condiții contractuale ca până în prezent. Astfel, Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA s-a întrunit pe15 decembrie, într-o nouă ședință unde s-a hotărât prelungirea contractului 34/2015 aflat în derulare între Societatea Națională de Gaze Naturale „ROMGAZ” – S.A. și Electrocentrale București S.A. până la data de 31 decembrie, în aceleași condiții contractuale.

Totodată, se va semna și contractul pentru perioada 1 ianuarie – 30 septembrie 2016, în aceleași condiții, mai puțin capitolele legate de datorii și penalități, unde vor avea loc noi negocieri.

Astfel, încheierea noilor contracte de furnizare a gazelor naturale pentru perioada 01 ianuarie 2016 – 30 septembrie 2016 va fi condiționată de încheierea Convenției de eșalonare în formă autentificată concomitent cu Contractul de garantare ipotecă imobiliară Rang I, cât mai devreme posibil, dar nu mai târziu de data de 29 decembrie 2015.

 

Citiți și despre: