Stiri: Logistica

Festivalul B-FIT in The Street 2023.

Bucureştenii vor putea să vadă pe telefon la ce oră vin autovehiculele RATB

04.04.2016

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a lansat varianta de mobil a website-ului RATB, iar publicul călător va avea acces la orarul de plecare a vehiculelor de la terminale (capetele de linie) și la orarul de trecere a vehiculelor prin fiecare stație.

Orarul va putea fi consultat de pe orice echipament mobil (laptop, tableta sau smartphone) sau de tip PC/desktop cu conexiune la internet. Aici, călătorii trebuie să își aleagă mijlocul sau linia de transport și apoi să acceseze programul de circulație.

„Este încă un pas pe care RATB îl face în sprijinul publicului călător, o facilitate oferită celor care depind foarte mult de timpul petrecut în stație și în mijloacele de transport în comun. Vor urma și alte măsuri care vor crea condiții civilizate de transport și vor dovedi atașamentul RATB față de clienții săi”, a afirmat directorul general al RATB, Radu Paul Orzață.

În plus, la terminale vor fi afișate grafice cu orele de plecare a vehiculelor pe trasee care vor fi respectate cu strictețe, singura condiție fiind ca vehiculele să nu fie întârziate sau blocate în trafic.