Stiri: Companii

București, Capitala Globală a Creativității

27.10.2017

IAA România a organizat, împreună cu IAA Global și în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin ARCUB, în perioada 24-25 Octombrie la București Conferința Globală IAA – Creativity can Change the World, în vederea atingerii obiectivul său principal, acela de a transforma România într-un hub global pentru creativitate.

Pe parcursul celor două zile, peste 850 de delegați din peste 20 de țări și 34 de vorbitori de renume s-au reunit la Opera Națională din București cu ocazia Conferinței Globale IAA din dorința de a găsi inspirație și soluții ce, prin creativitate, pot schimba în bine societatea.

Cei 34 de vorbitori și-au concentrat mesajele pe cele trei direcții importante ale Conferinței, toate cu impact major în societatea modernă: creativitate în tehnologie, creativitate în comunicare și creativitate în educație.

„Încrederea în liderii politici de oriunde în lume este la minimul istoric în timp ce mediul de afaceri se bucură de o încredere în creștere în ultimii ani. Astfel, companiile au oportunitatea de a prelua problemele critice din societate și de a contribui prin brandurile pe care le dețin la rezolvarea acestora. Comunitatea noastră de marketing și comunicare globală are acum puterea ca, prin creativitate, să schimbe în bine lumea din jur. E o oportunitate unică în istorie”, a declarat Felix Tataru – Chairman & World President IAA Global.