Stiri: Retail

București Mall organizează un Halloween plin de mistere

29.10.2015

Centrul comercial București Mall organizează de Halloween un „Scary Show” de neuitat, sesiuni foto „terifiante”, jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize. Deschiderea weekend-ului „horror” va avea loc sâmbătă cu un Scary Show care îi va lua prin surprindere pe vizitatorii mall-ului, de la 18.00 și 20.00. Aceștia vor recunoaște melodii celebre, reinterpretate într-un mod neașteptat, în costume spectaculoase.

„Un weekend plin de mistere li se pregătește vizitatorilor București Mall, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Mall-ul va fi transformat într-un loc spectaculos, din care nu vor lipsi dovlecii, personajele costumate, jocurile, dansul și sperieturile”, au anunţat reprezentaţii mall-ului.

Şi sâmbătă şi duminică, între 18:00 și 21:00, personajele care vor prinde viață în București Mall se vor poza cu vizitatorii la un Mysterious Photo Corner special amenajat.

De asemenea, părinții și copiii se vor distra făcându-și selfie-uri și fotografii „terifiante” pe care le vor primi apoi drept amintire.

Duminică, pe 1 noiembrie, între 11:00 și 14:00, în cadrul Clubului Copiilor va avea loc o ediție specială de Halloween – Ghosts & Kids. Cei mici sunt așteptați în costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzită de fantomă din materiale textile și decorațiuni cu lilieci.

În plus, va fi organizată şi un concurs, în cadrul căruia cel mai frumos costum va fi premiat.
Programul centrului comercial mai cuprinde și jocuri tematice, dansuri, karaoke, lecții de magie și multe alte surprize.