București Mall sărbătorește Luna copiilor, pe 6, 7 și 13 iunie

05.06.2015

Pe 6, 7 și 13 iunie, București Mall sărbătorește Luna copiilor și le-a pregătit celor mici o puzderie de activități, ce includ un joc gigant ”Nu te supăra frate!”, părinți în rol de paparazzi și teatru de umbre. Programul juniorilor începe la București Mall sâmbătă, 6 iunie, de la ora 12.00.

La Kids Area de la etajul doi va fi prezentă cunoscuta actriță Monica Davidescu, care îi va purta pe cei mici în lumea basmului, citindu-le din cartea ”Poveștile de aur ale copilăriei”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul editurii Litera și al magazinului Imaginarium. Tot de la ora 12.00, copiii vor lansa rachete colorate și vor participa la Dansul Cenușăresei la bal, adică vor forma perechi pentru a dansa vals.

Apoi, e rândul părinților să treacă în rolul de paparazzi pentru a-și fotografia odraslele în ipostaze haioase. Cei mici vor fi ajutați să-și facă propriile brățări, vor putea cânta în cor și juca ”Nu te supăra frate!” pe o tablă de joc uriașă.

Pe 7 iunie, pe copii îi așteaptă, tot între orele 12.00 și 14.00, un atelier de confecționat microfoane, spectacolul ”Corul broscuțelor de pe lac”, un atelier foto cu accesorii colorate și parada de modă ”Be fashion!” pe covorul roșu. La toate acestea se adaugă 20 de minute de dansuri și muzică, dar și jocurile „Vraja fermecată” și „Comoara magică”.

Sâmbătă, 13 iunie, celor mici li s-a pregătit de la ora 12.00 un spectacol de teatru de umbre: „Cenușăreasa și pantoful fermecat”.

După aceea, animatorii îi vor chema la joacă („Manechinele muzicale”, „Trenulețul personajelor”, „Potrivește figurina colorată” și „Comoara magică”) și la dansuri cu parașuta colorată; totodată, juniorii vor putea participa la Corul copiilor.

În plus, cu ocazia Lunii copiilor, cei trei posesori de Fidelicard Family care cheltuie sumele cele mai mari în București Mall între 1 și 30 iunie vor câștiga puncte în valoare de 500 de lei fiecare.

 

 

Citiți și despre: