Stiri: Energie

Burse KMG International.

Burse KMG International. Cine sunt cei 100 de câștigători?

19.11.2019

Burse KMG International. Compania a anunțat cei 100 câștigători ai programului de burse. Așadar, 100 de elevi de liceu și studenți cu rezultate academice deosebite au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100,000 USD, în cadrul programului dezvoltat de KMG International, aflat la cea de-a doua ediție.

Numele câștigătorilor pot fi regăsite pe pagina oficială a programului.

Elevii provin din:

  • București
  • Constanța
  • Prahova

Burse KMG International. Ce spun reprezentanții companiei?

“Sprijinul financiar pentru tinerii performanți ce se află la început de drum profesional poate fi decisiv pentru evoluția lor. Programul de burse vine în sprijinul elevilor de liceu și studenților ce vor să își dezvolte cariera în domeniul energiei, pentru a le oferi mijloacele necesare de a se dezvolta profesional și personal în această direcție”, a afirmat Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International.

Programul de practică

50 burse au fost acordate elevilor și studenților ce au luat parte la programul de practică KMG International 2019. Aceștia au fost declarați câștigători, în urma rezultatelor evaluării finale și implicării pe parcursul programului.

Programul de burse

Celelalte 50 de burse au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse prin depunerea candidaturii. Este vorba de elevi și studenți cu rezultate academice excelente și determinare să își dezvolte cariera în domeniul energetic.

Ei urmează studii în domenii precum:

  • chimie
  • inginerie mecanică
  • ingineria petrolului și a gazelor
  • economie

Elevii și studenții învață la universități precum Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Politehnică din București, Universitatea din București și la licee din Constanța, București și Ploiești.

Cei mai mulți dintre câștigătorii burselor provin de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești.

Burse KMG International. Programul de internship

“Bursele KMG International, oferite elevilor și studenților aflați în programul nostru de internship, cât și celor ce și-au depus candidatura pentru program, fac parte din strategia noastră de a sprijini viitoarea generație de profesioniști din industria de petrol și gaze. Vrem să aducem cât mai mulți tineri performanți aproape de industria noastră și să îi susținem să își urmeze dorința de a se dezvolta într-un domeniu atât de ofertant”, a afirmat Simona Popovici, director resurse umane, KMG International.

Citește și Cât de des sunt vizate companiile din România de inspecții fiscale?