Bursele Telekom încurajează dezvoltarea sectorului IT&C

15.02.2018

Telekom Romania a anunțat câştigătorii celor zece burse acordate în cadrul celei de-a opta ediţii a programului „Bursele Telekom”. Astfel, zece studenți se vor bucura de susținerea financiară oferită prin programul ”Bursele Telekom” şi vor beneficia de câte o bursă în valoare totală de 15.000 de lei, pe întreaga durată a anului universitar 2017-2018.

Ediția din 2017-2018 a programului „Bursele Telekom” s-a adresat studenților din primul an de studiu universitar în domeniul științelor reale, conectate cu domeniul tehnologiei informației și al comunicațiilor – automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Cea de-a opta ediție a programului se aliniază misiunii asumate de Telekom Romania în susținerea dezvoltării domeniului tehnologiei informațiilor și al Internet of Things.

Cei zece studenţi desemnaţi câștigători în cadrul ediţiei de anul acesta a programului, în urma procesului de selecţie şi jurizare, sunt:

1. Ioan Rareş Borcea – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;

2. Dan Butmalai – Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;

3. Andrei Alexandru Chiriac – Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București;

4. Marian-Codrin Crețu – Facultea de Informatică, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași;

5. Iulia Cristina Ionescu – Facultatea de Automatică și Calculatoare, secția Automatică și Ingineria Sistemelor, Universitatea Politehnică București;

6. Moise Valeriu Constantin – Facultatea de Informatică, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași;

7. Ionuț Andrei Silviu Pinte – Facultatea de Inginerie,  Universtitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare;

8. Carmen-Gabriela Popa – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din București;

9. Răzvan Roatiș – Facultatea de Matematică-Informatică, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca;

10. Alexandra-Georgina Țurțulea – Facultatea de Automatică și Informatică, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

“Orientarea programului ”Bursele Telekom” spre susținerea studenților din domeniul științelor reale sprijnă viitorii profesioniști și inovatori din domeniul tehnologiei informației și al comunicațiilor. Ne bucurăm că putem consolida tradiția excelenței în IT&C, domeniu care contribuie în mod sustenabil la dezvoltarea tuturor industriilor din România. Le mulțumim membrilor juriului pentru susținerea oferită și în cadrul acestei ediții a Burselor, continuând o tradiție de voluntariat și implicare pentru educația tinerei generații”, a declarat Florina Șerban, Coordonator Senior Responsabilitate Corporativă Telekom Romania.

 

 

 

Citiți și despre: