Business Center The President. 

Când se deschide Business Center The President?

20.05.2019

Business Center The President. O nouă clădire de birouri în centrul Capitalei: Business Center The President. Proiectul va fi finalizat în toamna anului curent. Astfel, Corin Romanescu, Owner & Founder al Centrului de Evenimente The President, anunță deschiderea Business Center The President. Este vorba de un proiect construit la intersecția dintre Bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor, pe Bd. Dacia nr. 169, București. Construcția centrului de afaceri a început în 2018 și a fost realizată exclusiv cu materiale clasa A, urmând să fie finalizată în toamna anului 2019.

Business Center The President. Patru zone

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5000 mp, dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E). Clădirea cuprinde patru zone:

  • subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri
  • baza clădirii cu trei spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp.
  • cele cinci etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp.
  • peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

Business Center The President. Spațiile sunt destinate exclusiv închirierii

Spațiile centrului sunt destinate exclusiv închirierii, fiind potrivite pentru restaurante și terase, birouri și săli de conferință, magazine și panouri Outdoor și Indoor, compania preconizând o cifră de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de închiriere.

Dotările clădirii cuprind finisaje și instalații clasa A, tâmplărie Schüco, geamuri 4 seasons, fațadă ventilată cu plăci de ceramică/ marmură, sistem integrat de climatizare, control video, sistem card acces, internet Wi-Fi, două ascensoare (auto și de persoane), grupuri sanitare, chicinete și spații tehnice la fiecare etaj.

Business Center The President.  Ce spune proprietarul proiectului?

”Business Center The President este un proiect imobiliar multifuncțional ce se încadrează în noua generație de proiecte de regenerare urbană, aducând în centrul orașului toate facilitățile necesare: birouri, spații comerciale, unitați de parcare, spații HORECA și spații publicitare. Construit pe un spațiu aflat în paragină timp de mai mulți ani, acest proiect și-a propus să redea orașului zona abandonată situată între Calea Moșilor, Strada Mihai Eminescu și Bulevardul Dacia, în acest fel sprijinind ridicarea economică a acestei zone. În plus, terasa panoramică de la ultimul etaj al clădirii poate deveni o adevărată oază de relaxare pentru locuitorii zonei”, a declarat Corin Romanescu, owner Business Center The President.

Citește și Parteneriat între MOL și InoBat. Ce proiecte vor dezvolta cele două companii?

 

 

 

O părere la “Când se deschide Business Center The President?

  1. Pingback: Capitalizare Bittnet 2019 - anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.