Slide

Stiri: Finante

Business-Days-Cluj-Napoca

Business Days Cluj-Napoca are loc pe 5-6 iulie

29.06.2017

Cea de-a 27-a ediție a Business Days va avea loc pe 5-6 iulie, la Cluj-Napoca, în incinta Liberty Technology Center și Impact Hub, şi va aduce cea mai mare densitate de antreprenori și top manageri la un singur eveniment dedicat afacerilor din România și din Europa de Est.

În cadrul evenimentului, peste 100 de speakeri și experți români și străini, cu minim 20 de ani de experiență profesională în domeniile care dictează evoluția afacerilor în 2017 se pregătesc să împărtășească din experiența lor și să îi facă parteneri în experiențe viitoare pe cei 600 de participanți – antreprenori, directori generali, CEO, middle manageri (HR, marketing, comunicare, comercial, dezvoltare) înscriși la Business Days Cluj 2017.

Conform statisticilor, în cei şapte ani de activitate a Business Days, peste 50% dintre participanți sunt factori de decizie (antreprenori, top manageri, membri de bord). La ora actuală, în România și Europa de Est nu există o ”aglomerație” mai mare de antreprenori și top manageri prezenți la un eveniment de business, pe durata a două zile.

La ediția de la Cluj vor fi prezenți specialiști din toate industriile și domeniile, precum: Jim Bagnola, Efrat Avnor, Silviu Hotaran, Petre Nicolae, Wargha Enayati, Ion Sturza, Andreas Cser, Alexandru Iliescu, Sorin Faur, Eugen Potlog, Bogdan Colceriu, Dan Mocanu, Marius Ghenea, Florentin Banu, Sergiu Negut sau Virgil Zahan.

Până în prezent, s-au înscris deja factori de decizie din industrii precum: IT, financiar, bancar, retail, servicii, publicitate, consultanță, comunicații, turism, energie, transport, industrie, producție, asigurări, etc.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere la Cluj Business Days, lista completă a speakerilor și alte informații, puteți afla pe site-ul evenimentului: https://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-Business-Days-2017/Inscriere.

Înscrierile pentru participarea la eveniment se mai pot face, în limita locurilor disponibile, până marți, 4 iulie, la ora 13.00.