Stiri: Companii

Business Ladies Conference 2019

Business Ladies Conference 2019 are loc pe 23 noiembrie

19.11.2019

Business Ladies Conference 2019. Odată cu venirea toamnei, se anunță un nou proiect marca Business Ladies Club. Este vorba de cea de-a 6-a ediție a evenimentului Business Ladies Conference, un eveniment de tradiție în cadrul asociației.

Succesul edițiilor anterioare va contura şi de această dată un eveniment de calitate, definit prin profesionalism. Acesta va avea loc în data de 23 noiembrie, de la ora 12:00, la The Office, Cluj-Napoca.

Business Ladies Conference 2019. “Light Up Your Future”

Sub motto-ul “Light Up Your Future”, noua ediție pune accent pe femeia curajoasă, ambițioasă, care aspiră către cea mai bună versiune a sa.

”Ne vom reuni într-un cadru prietenos, și vom asculta împreună poveștile unor femei care au atins succesul în diferite domenii de activitate. Astfel, încercăm să insuflăm publicului ideea că limitele sunt adesea imaginare și, cu îndeajuns de multă ambiție, orice este posibil”, spun organizatorii evenimentului.

Business Ladies Conference 2019. Lista invitatelor

Dana Rogoz

În cadrul Business Ladies Conference, Dana Rogoz, actriță cunoscută pentru roluri care au devenit parte din cultura pop a României, influencer, antreprenoare și, nu în ultimul rând, mama unui puști de cinci ani pe nume Vlad, se lasă descoperită prin intermediul unei sesiuni Q&A.

Cristina Cherecheș

De asemenea, Cristina Cherecheș, cu o experiență de peste șapte ani în resurse umane și sănătate organizațională, va aborda subiecttul „Effective team management”. Ea va vorbi despre gestionarea situațiilor de criză, capacitatea de adaptabilitate crescută pe care o caută angajatorii și metode de a ne construi o echipă de succes.

Ana-Maria Udriște

La eveniment va participa și Ana-Maria Udriște, consultant, antreprenor și de profesie avocat, parte din generația Forbes 30 sub 30. Ea va aborda problemele-cheie pe care le întâmpină o afacere la început de drum, de la înființare până la aspecte mai puțin cunoscute.

Ioana Marinescu

Ioana Marinescu, fondator PLUSH Luxury BIO cosmetics, va vorbi despre cum a reușit să își transforme pasiunea în carieră, care au fost dificultățile întâmpinate în drumul spre succes și cum a reușit să treacă peste ele pentru a-și îndeplini visul: “The business of beauty”.

Cristina Norocel

Cristina Norocel va fi, de asemenea, prezentă la eveniment. Ea deține o experiență de 10 ani în domeniul de marketing și PR. În plus, Cristina Norocel a lucrat în retail, turism, construcții și pharma.

Este pasionată de branding, public relations și de business în general, iar în cadrul conferinței va aborda tema “Building brand identity”.

Natasha Ioana

Natasha Ioana, influencer și vlogger, va vorbi despre presiunea din social-media, munca care stă în spatele succesului ei și planurile de viitor în domeniul afacerilor.

Ioana Toșa

De asemenea, și Ioana Toșa, Director Vânzări Regional în cadrul Auchan Retail România va lua parte la eveniment. De 13 ani, ea își desfășoară activitatea în această companie. În cadrul Business Ladies Conference va vorbi despre parcursul său profesional, importanța alegerilor potrivite și abilitățile pe care le caută angajatorii în momentul actual.

Business Ladies Conference 2019. Taxa de participare

Taxa de participare este de 40 lei pentru studenți sau 60 lei pentru non-studenți și include:

• Acces la eveniment (ediţia 6).

.

• Coffee Break și gustări pregătite de parteneri

• Mapă a evenimentului

• Oportunitate de networking unde îți poți găsi noi colaboratori și de a crea noi legături

• Informații de calitate din partea unor profesioniste în vaste domenii

• Produse/servicii din partea sponsorilor evenimentului

• + Multe alte surprize

Înscrierile se pot face până în data de 22 noiembrie 2019, ora 12:00

Business Ladies Conference 2019. Taxa de participare se achită:

• prin transfer bancar. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina noastră https://www.facebook.com/businessladiesclubcluj/

• în ziua evenimentului

Citește și Various brands deschide un nou magazin în Promenada Mall Sibiu