Stiri: Companii

Business Lease, numită “Best Operational Leasing Company”

02.11.2017

Business Lease, compania de leasing operațional, a primit distincția “Best Operational Leasing Company” la cea de-a 17-a ediție a galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2017”. Dintre cele trei companii nominalizate, Business Lease a fost aleasă pentru contribuția adusă la dezvoltarea domeniului și pentru nivelul calității serviciilor oferite clienților din ţara noastră.

Compania este prezentă pe piața din România din anul 2015, fiind una dintre cele mai inovatoare companii internaționale de leasing operațional care oferă servicii complete de mobilitate.

Anul trecut, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 37%, față de anul precedent, așteptările pentru 2017 fiind și ele către o cifră de peste 20%. Avansul a fost susţinut de creșterea numărului de clienți care au ales mobilitatea Better Care, alături de extinderea în țară, prin deschiderea biroului regional Business Lease din Cluj-Napoca.

„Suntem onorați de acest premiu și considerăm că reprezintă recunoașterea investiției și eforturilor Business Lease de a aduce Mobilitatea – alături de Grijă și Calitate – în România. Mulțumesc echipei pentru energia și concentrarea de care au dat dovadă în acești ultimi trei ani și, desigur, furnizorilor noștri, care au contribuit la acest rezultat extraordinar. Pentru că acești oameni au făcut diferența. Premiul pe care îl primim astăzi ne stimulează să continuăm eforturile noastre în anii ce urmează, oferind o experiență de mobilitate tot mai bună, tuturor companiilor din România”, spune Philip Aarsman, directorul general al Business Lease România.