Business (r)Evolution 2018

Business (r)Evolution 2018: Cum transformă digitalizarea economia României?

09.11.2018

Business (r)Evolution 2018. Peste 1000 de antreprenori, oameni de afaceri și manageri s-au alăturat Conferinței Naționale Business (r)Evolution pentru a defini calea spre un viitor digital. Seria de conferințe, organizată de DoingBusiness.ro, a inclus evenimente regionale de la Oradea, Constanța, București, Iași și Brașov.

”Digitalizarea este un trend sau un tsunami? Este un trend care vine ca un tsunami și care presupune distrugere creativă, inovare și oportunități subsumate viitorului digital – această este concluzia la întrebarea pe care am adresat-o participanților la Business (r)Evolution’’, a declarat Dumitru Ion – CEO DoingBusiness.ro.

Business (r)Evolution 2018. Evenimentul de la Brașov

Acesta a mai spus că prin evenimentul de la Brașov s-a încheiat, pentru anul 2018, seria de conferințe Business (r)Evolution.

Evenimentul de la Brașov a fost deschis de Daniela Marin – Principal Manager BERD. Aceasta a arătat antreprenorilor cum pot avea acces la consultanță de business – management strategic, marketing, vânzări, etc – cu fonduri gratuite.

Laura Sachelarie – Senior Segment Manager Telekom România, a prezentat soluții personalizate pentru fiecare verticală de industrie, fie că este vorba de transport, logistică, retail, financiar, educație sau sănătate. Astfel, IoT, conectivitate, securitate și protecție, soluții integrate de digitalizare, promovare – sunt serviciile la care companiile pot apela cu ușurință pentru a-și dezvolta afacerea.

Totodată, Raluca Vintilă – Corporate Manager – Groupama Asigurări, a prezentat în exclusivitate celor prezenți la Business (r)Evolution un barometru unic al riscurilor care pot fi acoperite de asigurări.

Business (r)Evolution 2018. De asemenea, participanții la conferința de la Brașov au descoperit noutăți legate de:

  • social selling – ca nou instrument de business development;
  • RPA – care crează “angajatul” perfect, care lucreză 24 din 24, 7 zile din 7, nu vrea concediu și zile libere, nu se îmbolnăvește (Dumitru Ion – CEO Kompass România);
  • noile tactici și instrumente la îndemână în marketingul digital în era post-GDPR (Tudor Galos – Tudor Galos Consulting);
  • barometrul digitalizării în România (Alexandra Cernian – Valoria)
  • soluții de vânzare accelerată (Ozana Giușcă – CEO Tooliers).

Business (r)Evolution 2018. Leadership-ul în era revoluției industriale 4.0

Allan Kleynhans – speaker internațional, a vorbit despre ce înseamnă leadership-ul în era revoluției industriale 4.0. Participanții au avut ocazia să (re)descopere cum se pot dezvolta personal pentru a-și putea conduce echipele spre performanță.

Business (r)Evolution va continua și în 2019

”Avem câteva concluzii după această Conferință Națională, care va continua și în anul 2019’’, a declarat Dumitru Ion – CEO DoingBusiness.ro & Kompass România ,,În primul rând, transformarea digitală este un imperativ organizațional pentru a deschide un bulevard spre profitabilitate. Pe de altă parte, investițiile în digitalizare se fac atât pentru apărarea poziției de piață, dar reprezintă și o cale pentru noi oportunități, prin inovare. În contextul revoluției industriale 4.0, competitorii pe care îi cunoaștem sunt cei de ieri, pe cei de mâine nu îi știm încă, pentru că vorbim despre noi companii extrem de dinamice, care folosesc pe deplin informația produsă de activele conectate pe tot lanțul de afaceri, până la luarea eficientă a deciziei’’, a mai spus Dumitru Ion, CEO DoingBusiness.ro.

Citește și Industrial Park Brașov împlinește 10 ani

 

 

O părere la “Business (r)Evolution 2018: Cum transformă digitalizarea economia României?

  1. Pingback: Black Friday 2018 evoMAG.ro. Anuntul retailerului | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.