Business (r)Evolution Brasov 2018

Business (r)Evolution Braşov 2018 are loc pe 31 octombrie

24.10.2018

Pe data de 31 octombrie are loc Conferința Națională „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?”. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro, în cadrul Hotel Kronwell din Braşov. Antreprenori și manageri din conducerea companiilor locale și multinaționale vor avea oportunitatea de a înțelege:

  • care sunt modurile în care companiile din diverse sectoare se raportează la fenomentul digitalizării,
  • care sunt tendințele care aduc oportunități de creştere
  • care sunt riscurile cu care se vor confrunta companiile care nu țin pasul cu digitalizarea.

La conferinţă sunt așteptați peste 150 de reprezentanți ai mediului de business local.

Business (r)Evolution Braşov 2018. Ce spun organizatorii?

,,Digitalizarea aduce cerințe, dar și opțiuni noi, de creștere a afacerilor. Una dintre acestea este legată de social selling. Specificul vânzărilor în era digitală face ca 57% din proces să fie derulat de client în mediul online, fără a intra în contact cu niciun potențial furnizor. Pe de altă parte fiecare vânzare include acum, în medie, 5-6 decidenți din compania clientului. De aceea la conferința națională Business (r)Evolution de la Brașov le oferim managerilor o oportunitate excepțională de a descoperi instrumente digitale foarte valoroase pentru a-și crește veniturile prin social selling. În condițiile în care aproape totul este modificat de digitalizare – de la producție și consum până la intermediere financiară – numai cei care vor alege corect instrumentele digitale care să le eficientizeze activitatea vor beneficia de creștere, acum și în viitor’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința este moderată de jurnalistul Radu Soviani.

Evenimentul Business (r)Evolution Brașov este structurat în două sesiuni:

  • o sesiune dedicată managementului performant în economia digitală și oportunităților aduse de digitalizare
  • o sesiune specială, interactivă, dedicată liderilor care vor să atingă performanța maximă în management.

Business (r)Evolution Braşov 2018. Invitaţii conferinţei

Conferinţa va fi deschisă de Daniela Marin, expert al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare. Ea va vorbi despre cele peste 700 de companii românești care au fost ajutate până în prezent în cadrul programului BERD de consultanță pentru IMM-uri să acceseze servicii de consultanță și să își transforme afacerile.

De asemenea, Raluca Vintilă, Corporate Manager Groupama Asigurări, va vorbi despre soluțiile pe care le oferă companiilor pentru a le ajuta să gestioneze bine riscurile în drumul lor spre dezvoltare.

Business (r)Evolution Braşov 2018. Strategii de marketing în contextul GDPR

Tudor Galoș, Tudor Galoș Consulting, va oferi apoi o nouă perspectivă asupra strategiilor de marketing digital în contextul GDPR.

În plus, Ozana Giușcă, Tooliers, va prezenta modalități de accelerare a vânzărilor care nu necesită investiţii suplimentare.

Participanții vor face cunoştinţă și cu aplicațiile care fac tranziția de la big data la smart data. Totodată, ei vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitală.

Business (r)Evolution Braşov 2018. Barometrul digitalizării

Tot în cadrul evenimentului, Alexandra Cernian, trainer și consultant senior la Valoria va prezenta rezultatele studiului Barometrul Digitalizării în companiile din România. Raportul analizează răspunsurile directorilor generali.

În premieră pentru conferința Business (r)Evolution, evenimentul include în a doua sesiune, o prezentare de maximă interactivitate. Aceasta este susținută de speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer. Cu ajutorul lui liderii pot să-și identifice abilitățile cheie de relaționare și comunicare. De asemenea, ei vor putea să își maximizeze aceste abilități în scopul conducerii departamentelor și echipelor către performanțe ridicate.

În premieră, pentru Business (r)Evolution, evenimentul include o a doua sesiune. Aceasta cuprinde o prezentare interactivă, susținută de speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer.

Business (r)Evolution Braşov 2018. Participarea la eveniment

Participarea la conferința este gratuită pentru primii doi reprezentanți din cadrul fiecărei companii participante.

Programul evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile pe: https://doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-brasov-2018-28

După conferinţa de la Brasov, Business (r)Evolution va fi urmată pe 22 noiembrie de cea de-a doua conferință din acest an organizată de Doingbusiness.ro la Cluj-Napoca. Este vorba de CEO Conference – Shaping the Future.

Citeşte şi Planul de reorganizare al ELCEN Bucureşti, aprobat. Când se face transferul către Energetica şi SACET?

 

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Business (r)Evolution Braşov 2018 are loc pe 31 octombrie

  1. Pingback: Atacuri cibernetice 2018. Cat de pregatite sunt firmele | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.