Stiri: Companii

Business rEvolution Ploieşti are loc joi, pe 21 septembrie

19.09.2017

Pe 21 septembrie, antreprenorii din Prahova și din județele învecinate au ocazia să participe, la Ploiești, la primul eveniment al toamnei din proiectul național Business rEvolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami. Evenimentul va avea loc la Hotel Prahova Plaza din Ploiești, începând cu ora 9.00.

Proiectul național Business rEvolution, organizat de Doingbusiness.ro, are impact asupra a mai mult de 15.000 de companii românești în prima jumătate a anului curent. Per total, peste 500 de participanți au interacționat direct cu mai mult de 35 de personalități la evenimentele organizate de Doingbusiness.ro la Iași, Brașov, București și Arad în perioada martie – iunie 2017.

Evenimentul de joi de la Ploiești este moderat de jurnalistul Radu Soviani și aduce în fața oamenilor de afaceri aspectele legale ale noilor modificări fiscale precum și ale noilor norme de protecție a datelor, dar prezintă și tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital în acest nou context legislativ.

De asemenea, conferinţa prezintă situația economică actuală și identifică potențialul pieței locale dar și direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, prezentând cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitala.

Conferința este deschisă de către Aurelian Gogulescu – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova care va vorbi despre economia prahoveană, în contextul reprezentat de provocarea digitalizării. Imediat, Dumitru Ion – CEO al companiilor Kompass și Doingbusiness.ro va face o analiză a pieței potențiale, bazată pe rezultatele financiare raportate de 610,000 de companii pentru anul 2016 și va prezenta audienței noi aplicații pentru creșterea vânzărilor.

,,Niciun produs sau serviciu nu mai are potențialul să se vândă singur, așa cum statua în trecut definiția marketingului bine făcut’’, crede Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,În urmă cu nu foarte mult timp, scopul marketingului era definit prin cunoașterea și înțelegerea excepțională a clienților astfel încât produsele sau serviciile să i se potrivească perfect și să se vândă singure. Este încă adevărat, doar că metodele de înțelegere și de a ajunge la clienți s-au schimbat dramatic în era digitală și a internetului, prin competiție, conținut și informații, așa că produsele și serviciile nu se mai vând singure, iar la Ploiești vom arată care sunt stimulii cheie și instrumentele esențiale pentru definirea și atingerea potențialului de vânzări’’, susține Dumitru Ion.

De asemenea, participanţii la conferinţă vor avea ocazia să afle care sunt prevederile și implicațiile noii reglementări privind splitul de TVA de la Sorin Biban, Senior Tax Manager Biriș-Goran Legal + Tax, în timp ce Cătălina Ilie – Avocat D&B David și Baias va arăta cum ne adaptăm strategiile de afaceri la noile reglementări privind protecția datelor personale.

Sesiunea a II-a debutează cu Tudor Galoș, fondatorul Tudor Galoș Consulting care va arăta cum se construiește, prin inovație și digitalizare, puntea între tehnologie și business-ul tradițional, sau cum reinventăm practicile de marketing, astfel încât să fie conforme cu noul GDPR. De asemenea Elena Badea și Alexandra Cernian – Valoria vor prezenta strategii de conținut în social media și a elementelor de succes pentru campaniile de social media. Sesiunea este încheiată de Vasile Muscă – General Manager OpticNet care va prezenta, cu studii de caz, câteva abordări ale transformării digitale în cadrul companiilor dinamice.

Evenimentul se va termina cu prezentarea tendințelor și provocărilor în strategiile de resurse umane, prezentare interactivă susținută de Elena Badea – Managing Partner Valoria care va portretiza profilul noii generații de angajați, cu așteptările și motivațiile lor, dar va identifica și cele mai eficiente practici în atragerea și reținerea (inclusiv recompensarea) angajaților cheie.

După conferința de la Ploiești, Business (r)Evolution va continua cu noi ediții la Craiova (12 octombrie), Oradea (25 octombrie) și Târgu Mureș (28 noiembrie).