Business (r)Evolution va avea loc pe 14 iunie, la Arad

12.06.2017

Pentru al șaptelea an consecutiv, Doingbusiness.ro organizează seria națională de conferințe dedicate antreprenorilor, oferind soluțiile cele mai potrivite afacerilor locale. Astfel, miercuri, 14 iunie, antreprenorii din Arad și din județele limitrofe sunt așteptați să se întâlnească, începând cu ora 8:30, cu experții invitați la Business (r)Evolution.

În 2017, Proiectul Business (r)Evolution este dedicat antreprenorilor, aducând în atenția acestora soluții de dezvoltare, digitalizare și de management performant. Evenimentul se desfășoară la Hotel Continental Forum Arad și este structurat în 3 sesiuni: consultanță și soluții pentru management performant, impactul digitalizării și tehnologiei în dezvoltarea afacerii și o sesiune de workshop cu tema: Brandul de angajator.

,,Revenim la Arad într-un moment cheie al anului 2017 după o serie excelentă de conferințe la Iași, Brașov și București. Putem face acum un pre-bilanț al primei jumătăți de an în condițiile în care în acest moment specialiștii promovează două idei divergente la nivel economic: vârful creșterii economice este în fața noastră și urmează să îl atingem, respectiv vârful de dezvoltare economică se află în spate, aflându-ne acum pe panta descendentă dar încă pozitivă a creșterii. Contextul la nivel global este de asemenea neobișnuit: 2017 este al doilea an în care ,,foarte improbabilul’’ se întâmplă. Antreprenorilor și managerilor care vor participa la Business (r)Evolution – Arad, le vom oferi soluții de transformare a informației în profit în condițiile în care lumea se schimbă”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la Arad va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani, iar dl. Cimi Enache – Project Manager în cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad va deschide prima sesiune cu o perspectivă asupra modului în care este percepută evoluția economică de către mediul de afaceri local.

Speakerii și temele dezbătute în cadrul evenimentului:

-Adriana Costea, reprezentantul PwC România, va oferi răspunsuri și consultanță fiscală despre taxe și legislație;

-Laura Sachelarie – Senior Segment Manager Telekom va prezenta soluții de optimizare a costurilor adaptate fiecărui tip de business;

-Roxana Mircea – Managing Partner REI Finance Advisors va prezenta audienței modalitățile de accesare și utilizare inteligentă a fondurilor europene și a ajutoarelor de stat;

-Elena Badea și Alexandra Cernian (Valoria) vor trasa strategiile de conținut în social media și vor sublinia elementele de succes pentru campaniile de social media;

-Mihaela Breaz, Director Executiv CNIPMMR Arad va puncta cele mai recente strategii în piața forței de muncă;

-Elena Badea, Managing Partner Valoria, va arăta cum poți să atragi, să reții și să îți motivezi angajații.

Dumitru Ion, General Manager Kompass România, va prezenta, pentru prima dată în România, o soluție modernă, inovativă de generare de lead-uri de vânzări și de suport în managementul relațiilor cu clienții, folosind Big Data și algoritmi de „Sales Intelligence”. Invitatul special al conferinței, domnul Jurgen Shunn va împărtăși din experiența dânsului de antreprenor. Care au fost obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului în carieră, dar și metodele prin care le-a depășit, ajungând astăzi să dețină unul din cele mai de succes business-uri din țară – Auto Schunn, companie în plină dezvoltare, ce anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 36 milioane de euro.

Participarea la eveniment este gratuită (în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie) și necesită înscrierea pe site-ul www.doingbusiness.ro, în pagina dedicată evenimentului, unde este disponibilă și agenda completa a conferinței.

 

 

Citiți și despre: