Stiri: Economie

BUSINESS to more BUSINESS ajunge la Sibiu pe 26 mai

20.05.2016

Seria de conferinţe „BUSINESS to more BUSINESS” ajunge pe 26 mai la Sibiu. Conferinţa este organizată de Doingbusiness.ro și aduce consultanța fiscală și strategiile de răspuns pentru schimbarea comportamentului consumatorilor la îndemâna mediului de afaceri sibian și a celui din județele învecinate.

Evenimentul face parte din Proiectul Național BUSINESS to more BUSINESS care a debutat la Brașov, în 10 martie, anul curent, și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova și București.

,,Revenim la Sibiu după un an, convinși fiind că vom reuși și în 2016 să sprijinim mediul de afaceri local să își dezvolte activitatea. Suntem conștienți de rigoarea sibienilor și de dorința lor de a afla cât mai multe soluții concrete pentru viitorul apropiat, fie că vorbim despre consultanța financiară, despre modalități de a întâmpina schimbarea comportamentului consumatorilor și soluțiile digitale aflate la îndemână sau despre management performant și dezvoltare personală. Contăm și în 2016 pe interactivitatea publicului sibian’’, a declarat Dumitru Ion – CEO Doingbusiness.ro.

Seria de conferinţe “BUSINESS to more BUSINESS” reprezIntă un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care face parte din mediul de afaceri românesc.

Conferința de la Sibiu este organizată la hotelul Hilton, începând cu ora 9.00, în Sala Diamond. La eveniment va fi lansat, în premieră, Barometrul mediului de afaceri din Sibiu și județele învecinate, realizat de EY România.

Evenimentul este structurat în trei sesiuni: consultanță fiscală, financiară și management performant, transformarea digitală și schimbarea comportamentului consumatorilor (care cuprinde adaptarea strategiei de marketing și vânzări pentru a crește performanța companiei, analiza inteligentă a datelor, tendințele moderne în marketing și comunicare subsumate provocărilor mediului on-line) și o sesiune extrem de interactivă care țintește dezvoltarea personală și executive coaching-ul.

Mai multe informaţii despre eveniment găsiţi aici.