BUSINESS to more BUSINESS Bucureşti are loc pe 18 mai

11.05.2016

Perspectivele economice și transformarea digitală vor fi dezbătute la București, în data de 18 mai, în cadrul evenimentului de referință al Conferinței Naționale ,,BUSINESS to more BUSINESS’’. Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro, în cadrul Hotelului Radisson Blu, începând cu ora 9.00, şi oferă participanților șansa de a înțelege mai bine perspectivele economice ale ţării noastre pornind de la viziunea, experiența și realizările unor strategi și lideri recunoscuți din companii și instituții relevante pentru economia românească.

,,Noi ajutăm companiile să aibă succes. Anul trecut, la București în cadrul acestui eveniment, ne-am propus să conturăm cadrul de afaceri pentru 2016. Am arătat că economia României va continua să crească în anul 2016 și cum se va dezvolta chiar și într-un climat de incertitudine politică, pe fondul creșterii consumului și a majorării investițiilor private. De aceea, ne mândrim că reușim să aducem, și în acest an, în fața participanților, persoane cu responsabiltate în industriile din care fac parte, cu o reală capacitate de a prognoza ceea ce va urma. Este o premisă esențială pentru a avea succes în afaceri și pentru a crea locuri de muncă, iar acest ingredient îl alăturăm instrumentelor inovatoare prezentate în conferință’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Conferinţa este structurată în trei sesiuni de dezbateri. Astfel, sesiunea dedicată strategiei de afaceri va argumenta perspectivele economice pentru companii, pornind de la riscurile asociate economiei volatile naționale și europene și va analiza riscurile, posibilitățile de dezvoltare sectoriale, cele mai noi modele de afaceri, dar și predicțiile asociate așa-numitului ,,Tsunami digital’’.

A doua sesiune va fi dedicată tacticilor de afaceri dezvoltă cele mai bune strategii și instrumente inovatoare pentru câștigarea încrederii clienților folosind impactul tehnologiei asupra vânzărilor, digitalizarea și adaptarea la noul comportament al consumatorului, de tip ,,cameleon’’.

În acelaşi timp, ultima parte a evenimentului reprezintă o sesiune de coaching și dezvoltare personală și abordează subiecte precum rolul CEO-ului în transformarea digitală, tactici de gestionare a diferenței de generații și instrumente de maximizare a performanței liderilor în situații de presiune.

Printre vorbitorii conferinței se află Cătălin Păuna – Senior Economist, Banca Mondială; Violeta Luca – Marketing & Operations Director, Microsoft România; Răzvan Ionescu – Director Marketing Segment Business, Telekom România; Daniel Pană – Country Manager, SAS Analytical Solutions, Mihai Stănescu – Executive Coach, RoCoach, Cristina Barbu – Office BG Lead, Microsoft Romania; Silviu Chiran – Managing Partner, Koding Technology și Elena Badea – Marketing Strategy Consultant & Trainer.

Mai multe detalii despre temele și speakerii invitați la Business to more Business sunt disponibile aici.

 

 

Citiți și despre: