Stiri: Economie

BUSINESS to more BUSINESS Cluj – Napoca are loc pe 27 septembrie

16.09.2016

Marţi, 27 septembrie, va avea loc cel mai important eveniment de afaceri al anului din Cluj-Napoca: conferința națională BUSINESS to more BUSINESS. Clujul este prima destinație a seriei de conferințe din această toamnă, după ce, în prima jumătate a anului, antreprenorii și managerii regionali din Brașov, Iași, Prahova, București, Sibiu și Constanța au discutat despre cele mai noi instrumente de consultanță fiscală și strategiile de reacție la schimbarea comportamentului consumatorilor.

,,Nu cred că există un moment mai bun pentru informații despre consultanța fiscală și financiară, care vor fi utile în 2017, decât toamna acestui an. Suntem în pragul modificării Codului Fiscal și, ca și în cadrul evenimentului precedent, când am întâlnit o audiență minunată la Cluj-Napoca, suntem pregătiți să oferim oamenilor de afaceri prezenți instrumentele necesare pentru a naviga într-un mediu economic volatil’’, a declarat Dumitru Ion, CEO al Doingbusiness.ro și Kompass Romania.

Evenimentul este organizat de Doingbusiness.ro şi este structurat în trei sesiuni: o sesiune plenară dedicată consultanței fiscale, financiare și managementului performant și două workshopuri dedicate instrumentelor de afaceri din era digitală și platformelor online inteligente care vin în ajutorul departamentelor de vânzări și resurse umane.

Printre temele conferinței se numără instrumentele pentru asigurarea afacerii și managementul riscului, optimizarea costurilor prin soluții de comunicații adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activității de descoperire, interpretare și comunicare a datelor relevante despre afacere – așa numitul analytics și cele mai noi soluții pentru accesarea fondurilor europene.

Speakerii evenimentului sunt reprezentanți din top managementul celor mai importante companii din România: Allianz-Țiriac Asigurări, Telekom Romania, SAS România, Coface, Net Brinel (partener Microsoft), 1tedjob și Kompass Romania.

Mai multe detalii despre conferință sunt disponibile aici