Stiri: Economie

Business to more Business Oradea va avea loc pe 20 octombrie

12.10.2016

Conferința Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii și managerii regionali, va avea loc la Oradea, pe 20 octombrie. Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, va permite participanților să afle informații relevante pentru mediul de afaceri, atât în ceea ce privește consultanța fiscală, financiară și managementul performant, cât și în privința instrumentelor pentru accelerarea afacerilor.

Business to more Business Oradea face parte din Proiectul Național Business to more Business care a debutat la Brașov, în 10 martie, și a mai cuprins până acum mediul de afaceri din Iași, Prahova, București, Sibiu, Ploiești, Constanța și Cluj Napoca.

„Doingbusiness.ro a conturat cea mai importantă conferință de afaceri anuală din România prin evenimente desfășurate la nivel regional. Este pentru a treia oară când venim la Oradea – o destinație de afaceri dinamică, educată și cu un apetit enorm pentru instrumentele și informațiile pe care le oferim antreprenorilor. Putem afirma că Business to more Business este evenimentul care nu trebuie ratat de antreprenorii români, acesta oferind setul de instrumente prin care își pot multiplica afacerile și mai ales profitul’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Sesiunea plenară a conferinței va fi deschisă de Andreea Cramer – reprezentant al Telekom România, care va informa audiența și va răspunde întrebărilor publicului în privința optimizării costurilor companiilor prin soluții adaptate, individualizate.

De asemenea, în contextul dobânzilor minime istorice din România, Miruna Răileanu – reprezentantul Coface România va prezenta beneficiile asigurării în gestionarea riscului de credit, iar Daniel Pană, country managerul SAS România va demonstra cum activitatea de analiză a datelor proprii ale afacerilor este la îndemână și poate fi folosită pentru interpretarea și îmbunătățirea performanței de afaceri, cu alte cuvinte – democratizarea activității de analiză a datelor.

În cazul în care participanții prezenți nu au reușit încă să cuantifice costurile angajărilor nepotrivite, antreprenorii din Bihor și județele învecinate vor avea la îndemână, nu numai un instrument de măsurare a acestora, dar și soluția limitării pierderilor cauzate de astfel de recrutări, prezentată de Radu Stănescu – managing partner 1tedjob.

Totodată, cele două workshopuri ale conferinței vor fi susținute de reprezentanții partenerului Microsoft România – Net Brinel și de Liviu Sav – FCCA Director InfoCredit și Dumitru Ion – CEO Kompass România.

Conferința Regională Business to More Business va continua după Oradea cu evenimentul organizat la Timișoara în 8 decembrie, iar în noiembrie, la București, Doingbusiness.ro organizează evenimentul de referință CEO Conference, unde vor fi invitați cei mai importanți lideri de companii din România și din străinătate.