Stiri: Companii

BusinessMark va organiza Corporate Tennis Open

02.06.2016

BusinessMark va organiza, în zilele de 11-12 iunie şi 18-19 iunie, “Corporate Tennis Open”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la Daimon Club, Bucuresti. Aflat la cea de a II-a ediţie, turneul va reuni reprezentanţi ai companiilor într-o competiţie ce va avea trei probe: echipe, simplu şi dublu.

Turneul reprezintă, pentru companii, o bună oportunitate de team building, colaborare şi dezvoltare a competitivităţii sub umbrela imaginii de brand şi a culturii organizaţionale. Astfel, ne dorim să venim în sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retenţie a angajaţilor şi de transmitere a valorilor de brand.

Concursul va avea loc în condiţii excelente, la clubul Daimon, aflat în parcul Tineretului, lângă Sala Polivalentă, pe terenuri de zgură.

În primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucătorii sunt invitaţi, începând cu ora 19:00, la cocktail- ul oficial al turneului, ce avea loc în lounge bar-ul şi terasa Daimon Club.

Pentru detalii și înscrieri, accesați www.business-mark.ro sau contactează-ne la numerele de telefon (+40) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.