Stiri: Finante

BVB Trading, aplicaţia de tranzacționare online a fost lansată de Bursa de Valori

07.10.2015

Bursa de Valori București a anunţat lansare BVB Trading, o aplicație de tranzacționare online dedicată investitorilor care doresc să își administreze activ portofoliile de investitii și să fie conectați la piață de capital.

Aplicația BVB Trading este disponibilă gratuit în Google Play și App Store pentru clienții brokerilor care oferă acces la platforma Arena XT, serviciul de Direct Market Access asigurat de Bursa de Valori Bucureşti.

„Utilizând aceeași tehnologie precum cea a platformei principale de tranzacționare, Arena, și având serverele platformei de tranzacționare colocate aproape de cele ale sistemului central al BVB, aplicația BVB Trading oferă cea mai mare viteză  de tranzacționare online la Bursa de Valori București”, a anunţat BVB.

Prin lansarea BVB Trading, investitorii de la Bursa de Valori București pot utiliza întreaga gamă de instrumente pentru accesarea tranzacționării instrumentelor financiare listate la BVB, pe toate dispozitivele: aplicații WindowsPC, aplicații web, aplicații dedicate pentru smartphone cu sisteme de operare iOS/Android.