Stiri: Retail

Cadouri corporate Paste 2019

Cadouri corporate Paște 2019. Idei pentru companii. Oferta anunțată de Băneasa Shopping City

31.03.2019

Cadouri corporate Paște 2019. Cele mai căutate cadouri corporate pentru Paște 2019 din centrul comercial Băneasa Shopping City sunt cardurile cadou. Acestea sunt cumpărate de către companii și oferite salariaților din middle și top management.

Cadouri corporate Paște 2019. Un card cu valoare preplătită

Băneasa Gift Card este un card cu o valoare preplătită. Cardul este acceptat de orice POS bancar. Acesta poate fi utilizat pentru cumpărarea de produse în toate magazinele din centrul comercial, precum și în unele magazine prezente în zona comercială Băneasa, cum ar fi eMag și Mobexpert.

Cardul poate fi încărcat cu orice sumă multiplu de 10 lei, cuprinsă între 100 și 2200 de lei.

Cadouri corporate Paște 2019. Un adevărat succes

„În perioadele asociate sărbătorilor, am observat o creștere semnificativă a interesului din partea companiilor pentru Băneasa Gift Card. În general, acestea aleg să își răsplătească angajații cu carduri cadou, ce sunt încărcate cu sume cuprinse între 500 și 1200 lei. Bineînțeles, cardurile cadou sunt un adevărat succes și pentru clienții care sunt în căutarea cadoului de Paște pentru cei dragi. Inițiativa noastră – Exact ce își dorește, chiar dacă nu știi ce – se potrivește foarte bine cu ocazia și destinatarii cadourilor”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Cardul poate fi cumpărat atât din centrul comercial, de la birourile de informații, din aplicația CITY iLOVE, cât și online pe www.baneasa.ro/giftcard.

Băneasa Gift Card poate fi expediat sau ridicat din centrul comercial în cazul persoanelor fizice sau ridicat din centrul comercial în cazul persoanelor juridice.

Cadouri corporate Paște 2019. Băneasa Shopping City are peste 300 de magazine

Băneasa Shopping City are un mix peste 300 de magazine, dintre care majoritatea branduri internaționale. Din totalul magazinelor, 50 se găsesc în exclusivitate la nivel național, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte strategice care diferențiază Băneasa Shooping City de celelalte centre comerciale din Capitală și din țară, oferind, așadar, experiențe complete și memorabile, la cele mai înalte standarde.

Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment. Mall-ul oferă clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping.

Citește și Zile libere de Paște 2019. Veste bună de la Guvern!