Cafenele 5 to go

Cafenelele 5 to go anunţă o nouă premieră pentru România

01.07.2020

Cafenele 5 to go. O nouă premieră în România a fost anunţată de lanţul de cafenele 5 to go. Compania introduce în unităţile sale paiele comestibile pentru băuturile reci, fiind primul business cu o astfel de inițiativă. Pentru băuturile calde, 5 to go introduce în cafenele, tot de la 1 iulie, paiele biodegradabile și compostabile.

Cafenele 5 to go. Un business sustenabil

Lanţul de cafenele face astfel un pas important către obiectivul de a deveni un business 100% sustenabil până în 2025.

Inițiativa face parte dintr-un plan amplu de business. Acesta este construit pentru următorii cinci ani. Planul vizează utilizarea exclusivă de materiale din surse sustenabile și regenerabile.

Anul trecut, în întreaga rețea 5 to go s-au consumat peste 1 milion de paie din plastic. Decizia de a le înlocui aduce astfel o contribuție semnificativă la mediul înconjurător și la construirea unui viitor mai verde.

Cafenele 5 to go. Ce spune conducerea companiei?

„De la lansarea sa, 5 to go a marcat multe premiere pentru piața din România. Întotdeauna, planul nostru de dezvoltare a vizat construirea unui model de business stabil și sustenabil, fără a neglija inovația și dorința de a ne surprinde clienții cu produse, oferte sau campanii. Iată că și de această dată reușim să venim cu o premieră! Paiele comestibile sunt aduse în parteneriat cu un brand cu o filosofie puternică în spate de salvare a planetei prin acțiuni mici, dar semnificative, cum e și aceasta”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Tranziția cu paiele din plastic se va face treptat, însă până la începutul lunii august se estimează să existe în locații doar noile paie, cele comestibile și cele biodegradabile și compostabile.

Cafenele 5 to go. Din ce sunt făcute paiele comestibile

Paiele comestibile sunt pe bază de zahăr și sunt disponibile în 5 variante – cu aromă de ciocolată, de căpșuni, de măr, de lime și fără aromă și se vor oferi la întreaga gamă de băuturi reci, precum limonadă, smoothie, frappe, ice coffee. Ele încep să se dizolve în băutură după o oră și nu schimbă cu nimic proprietățile băuturilor reci.

„Clienții 5 to go sunt tineri, dinamici, preocupați de lumea în care trăiesc și de mediul înconjurător. Inspirați de ei și motivați de viziunea noastră de business, am reușit să venim cu această inovație și să fim primul lanț de cafenele din România care introduce paiele comestibile. Ne place să setăm trenduri, iar de această dată ne-ar bucura cu atât mai mult să ni se alăture și alte locații în această inițiativă verde”, a precizat Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go.

Citeşte şi Plăţile online cu cardul 2020. Anunţ important făcut de Visa

 

 

Citiți și despre: