Stiri: Retail

Cafenelele 5 to go ajung și în Timișoara

17.08.2017

Lanţul de cafenele 5 to go anunță extinderea sa și în Timișoara. Fondatorii companiei au semnat săptămâna trecută contractele de francizare pentru trei locații în Timișoara, prima urmând a fi inaugurată în luna septembrie a anului curent.

Astfel, prima 5 to go din Timișoara se va afla în Piața Victoriei, numărul 7 și va avea un design modern – friendly precum toate celelalte 55 de cafenele din întreaga țară și bine înțeles, atât băuturile pe bază de cafea cât și produsele de patiserie sau răcoritoarele vor avea preț unic, 5 lei.

Celelalte două cafenele urmează a fi lansate în decurs de 1 an, toate sub același management. Antreprenorii tineri și activi profesional, devotați comunității sociale locale, au decis să aducă acest brand accesibil și 100% românesc în orașul lor.

“Prima oară am vizitat Timișoara în epoca comunistă, unde în comparație cu capitala, acest oraș oferea mai multă căldură, amabilitate și deschidere la nou. De asemenea, curățenia era de remarcat și atunci dar și acum, în anii de după acea perioadă. Azi, după mulți ani, m-am plimbat puțin pe malurile râului Bega admirând frumoasele clădiri bine păstrate, zona pietonală și pot afirma că orașul are un farmec aparte, o frumusețe care te atrage și plimbându-te pe străzile ei în orice perioadă a zilei e o plăcere.Pentru că „Banatu-i fruncea” nu puteam să lipsim din Timișoara, nu-i așa? Cu mândrie vă anunț că aducem 5 to go la Timișoara! Curând”, spune Radu Savopol, unul dintre fondatorii lanţului de cafenele.

5 to go a devenit în doar doi ani cea mai accesată franciză HoReCa românească de pe teritoriul țării, contribuind activ la înființarea a peste 38 de noi societăți comerciale și implicit noi locuri de muncă în întreaga țară.