Stiri: Logistica

Călătorii mai ieftine cu CFR-ul, în toată Europa

06.09.2015

CFR Călători anunță că, începând cu luna septembrie a anului curent, Interrail Global Pass vine cu o nouă ofertă: prețuri reduse cu 15%. Promoția este valabilă până pe 31 octombrie anul curent.

Interrail Global Pass se adresează tuturor călătorilor, iar oficialii CFR susțin faptul că este o alternativă avantajoasă de a explora Europa, la preţuri mai mici. Astfel, o legitimaţie Interrail Global Pass oferă pasionaților de călătorii drumuri nelimitate în nu mai puțin de 30 de ţări din Europa. Mai mult decât atât, se oferă posibilitatea traversării maritime cu vaporul, între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună. Astfel, odată cu aplicarea reducerii, pentru un adult care dorește o legimitație pentru o lună continuă prețul unui bilet este de 532 de euro, în timp ce un tânăr de până în 26 de ani va plăti doar 392 de euro, iar un senior de peste 60 de ani 479 de euro. În același timp, costul unei legitimații pentru cinci zile este de 224 de euro pentru un adult, 163 de euro pentru tinerii de până în 26 de ani și 202 euro pentru vârstnici. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate.

Legitimațiile Interrail Pass Global sunt vândute la toate casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Orice detalii cu privire la circulația trenurilor internaţionale pot fi aflate apelând numărul de telefon 021.314.5528 – trafic internațional Gara de Nord București.