Stiri: Agricultura

Campania ”Agrii premiaza Succesul”

S-a lansat campania ”Agrii premiază Succesul”

12.01.2022

Campania ”Agrii premiază Succesul”. Compania Agrii România lansează o nouă campanie. Proiectul ”Agrii premiază Succesul se adresează fitofarmaciștilor la nivel național, scopul principal fiind stimularea premiselor unei cât mai bune colaborări.

Campania se desfășoară în perioada noiembrie 2021- 31 iulie 2022, iar platforma pe care campania se derulează se numește www.agriipremiazasuccesul.ro.

Excelență în Agricultură

Odată deveniți membri ai platformei, fitofarmaciștii vor avea șansa să atingă pragurile de EA (Excelență în Agricultură) necesare pentru a deveni membri Silver, respectiv Gold.

Ce spun iniţiatorii campaniei?

”Campania Agrii premiază Succesul s-a implementat, în primul rând din dorința de a consolida relația cu fitofarmaciștii-parteneri, dar și ca o recunoaștere a faptului că produsele noastre sunt promovate, recomandate și vândute de către partenerii-fitofarmaciștii. Ne dorim ca prin această campanie să fidelizăm câți mai mulți participanți, iar ea să continue și după 31 iulie 2022”, a afirmat dr. Valerian Iștoc-Business Development Director, unul dintre inițiatorii acestei campanii.

Campania ”Agrii premiază Succesul”. Premii

Campania aduce și premii, mai exact are și o secțiune de premii dintre care fitofarmaciștii vor putea alege premiul dorit, echivalent cu EA-urile personale acumulate. Mai exact, cu ajutorul EA, participanţii vor putea alege un premiu echivalent dintre cele disponibile la secţiunea în care aceştia sunt încadraţi.

Așadar, prin această campanie, Agrii răsplătește fidelitatea și premiază succesul.

Brandul Agrii România, parte a grupului Origin Enterprises PLC, s-a lansat pe piață în decembrie 2019.

Compania Agrii ocupă locurile fruntașe pe piața de agribusiness din România.

Citeşte şi Consultări pentru Planul Național Strategic 2023-2027