Stiri: Retail

Campania "Reciclezi si Salvezi"

Kaufland lansează campania „Reciclezi și Salvezi”

05.09.2021

Campania „Reciclezi și Salvezi”. Kaufland România, primul retailer care oferă o rețea de automate de reciclare în toate orașele, anunță lansarea campaniei promoționale „Reciclezi și Salvezi”. Odată cu dezvoltarea unei infrastructuri ecologice ușor accesibilă, românii devin mai interesați de protejarea mediului înconjurător și aleg într-un număr din ce în ce mai mare să recicleze PET-uri, sticle sau doze de aluminiu. Astfel, din ianuarie și până în prezent peste 1 milion de clienți au folosit automatele puse la dispoziție de Kaufland România, reciclând peste 5.700.000 de ambalaje.

Prima rețea națională de automate de colectare selectivă a ambalajelor

Pentru a susține comportamentul responsabil față de mediu, Kaufland România a creat prima rețea națională de automate de colectare selectivă a ambalajelor, care este de acum disponibilă în toate orașele din țară în care compania este prezentă. Clienții care folosesc automatele și reciclează sunt recompensați pe loc cu discounturi la cumpărături.

Sub sloganul „Reciclezi și Salvezi”, retailerul dă startul unei campanii ample de încurajare a reciclării, mărind discounturile oferite la anumite produse aflate la promoție. Obiectivul Kaufland este de a fi cea mai accesibilă și comodă destinație pentru reciclare, dar și de a arăta oamenilor că fiecare gest sustenabil vine cu o recompensă.

Campania „Reciclezi și Salvezi”. Cupon de reducere

Clienții care depun ambalaje pentru reciclare sunt răsplătiți cu un cupon de reducere. Acesta poate fi folosit în magazin la cumpărături.

Mecanismul se desfășoară simplu: clientul care aduce 5 recipiente (PET-uri cu volum de până la 3 litri, sticle sau doze de aluminiu cu volum de până la 1 litru) la automatele din parcările magazinelor Kaufland din întreaga țară primește un voucher cu 10% extra reducere față de prețul promo comunicat în ofertă, pentru un articol din revistă.

Articolul este semnalizat cu bănuțul „Reciclezi și Salvezi”.

Cupoanele pot fi obținute și folosite timp de două săptămâni în magazinele Kaufland care au cel puțin un automat de reciclare.

Ce spune conducerea Kaufland?

„Numărul de români care aleg să recicleze este în continuă creștere. Acest lucru ne confirmă faptul că am reușit să construim un adevărat ecosistem al sustenabilității. Credem că sinergia dintre noi și clienții care ne trec pragul pune în mișcare toată această infrastructură și că împreună reușim să protejăm mediul și să consumăm responsabil. De aceea ne-am dorit ca fiecare comunitate din care facem parte să se bucure de automate de reciclare ușor de folosit și accesibile, indiferent de regiunea din care provin”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Citeşte şi O nouă certificare CHEP, primită de Kaufland România