Stiri: Energie

Campanie de încurajare a plăţilor cu cardul în benzinării

01.09.2016

Mastercard și OMV anunță, în premieră pentru ţara noastră, lansarea unei campanii de încurajare a plăților cu cardul în stațiile de distribuție carburanți. Astfel, cu Mastercard şi OMV, tranzacţiile cu cardul prind viteză şi oferă celor care alimentează în stațiile de distribuție carburanți în perioada 25 august – 9 octombrie 2016 posibilitatea de a câștiga trei experiențe alături de celebrul pilot Bogdan Marișca, pe pista de Grand Prix de la Nürburgring sau 500 de euro, zilnic.

Noua campanie promoțională are ca scop încurajarea plăţilor electronice în rândul românilor, oferind celor care plătesc cu cardul contactless șanse duble de câștig.

„Alături de partenerul nostru, OMV, ne bucurăm să putem oferi românilor un motiv în plus pentru a utiliza cardul. Gestul simplu și normal de a plăti cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul stațiilor OMV, este acum răsplătit prin participarea în cadrul unei tombole unice, care va acorda câștigătorilor experința unui circuit de mare viteză, precum și zeci de premii zilnice”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.