Stiri: Energie

Facturi energie 2022.

Campanie de promovare a produselor CEZ Vânzare

10.03.2017

Începând cu luna martie, CEZ lansează campania naţională de promovare a produselor din portofoliul CEZ Vânzare, furnizor de energie electrică şi gaze naturale în cadrul Grupului CEZ în România, ca o invitaţie inedită în culisele creării ofertelor inspirate de nevoile şi dorinţele clienţilor săi.

Introduse de două personaje simpatice, cu personalităţi bine conturate, care întruchipează energia electrică şi gazul natural, cele două produse ale campaniei – CEZ Rezidenţial şi CEZ Gaz – iau naştere tocmai din înţelegerea aşteptărilor clientului, casnic sau antreprenor, de a mulţumi întreaga familie, de a beneficia de un preţ fix sau cu discount şi de a se bucura de avantajele unui contract flexibil.

Ofertele aferente celor două produse CEZ Rezidenţial şi CEZ Gaz sunt disponibile în momentul de faţă tuturor clienţilor casnici şi agenţilor economici interesaţi de beneficiile pe care acestea le aduc.

„În cel de-al 12-lea an de prezenţă cu succes pe piaţa din România, ca principal furnizor de energie electrică pentru 1,3 milioane de clienţi din zona Olteniei, am ales să ne extindem portofoliul de produse şi servicii la nivel naţional, mizând pe una dintre trăsăturile noastre principale: preocuparea constantă faţă de nevoile şi profilul clienţilor noştri. Suntem o companie care inovează constant, de aceea am ales să transmitem mesajul printr-o campanie creativă şi memorabilă în domeniul energetic din România. Prin personificarea energiei electrice şi a gazului natural, ne propunem să demonstrăm că, având alături o echipă de specialişti de elită, aşa cum este echipa CEZ Vânzare, cele mai avantajoase oferte de electricitate şi gaz sunt la îndemână tuturor, clienţi casnici şi business deopotrivă. Continuăm să credem că energia vine de la oameni şi este pentru oameni, de aceea şi produsele noastre sunt concepute să răspundă dorinţelor clienţilor noştri. Le mulţumim pentru că ne-au primit în casele sau afacerile lor”, a declarat Angelica Barbu (Brand Marketing & Communication Manager, Grupul CEZ în România).