Stiri: Retail

campanie eMAG

O nouă campanie eMAG: „Găsești mai mult decât crezi”

25.09.2018

O nouă campanie eMAG! Retailerul a anunţat că a lansat o nouă campanie de brand şi că are un nou slogan. Prin aceste schimbări, compania îşi reafirmă poziționarea de retailer multi-categorii cu o mare diversitate de produse.

Noul slogan al eMAG este „Găsești mai mult decât crezi”. Motto-ul, înglobează atât multitudinea de articole și categorii oferite, cât și diversitatea de emoții care se creează în jurul produselor.

O nouă campanie eMAG: Ce spun reprezentanţii retailerului

„Noua campanie de comunicare a pornit de la client, de la dorințele și nevoile lui, de la modul în care el percepe magazinul ideal până la preferințele sale de shopping. Spotul TV redă cinci povești de viață ale unor oameni obișnuiți care caută la eMAG produsele pe care și le doresc și găsesc, alături de acestea, experiențe memorabile. Este o reconfirmare a statutului de retailer multi-categorii, a faptului că în oferta eMAG există atât produse electro-IT cât și articole de îmbrăcăminte, produse cosmetice, produse pentru copii și pentru casă și multe altele”, a declarat Eugen Popescu, Marketing Director eMAG.

Conform acestuia, mesajul noii campanii poate fi rezumat în noul slogan: „indiferent cine ești, poți să cauți orice îți imaginezi, fiindcă la eMAG găsești mai mult decât crezi”.

O nouă campanie eMAG: Cum arată magazinul online ideal?

În crearea campaniei de brand s-a ţinut cont de datele celui mai nou studiu realizat de eMAG.

Cercetarea a avut drept scop înţelegerea trăsăturilor principale ale unui magazin ideal. Astfel, 67% dintre români sunt de părere că magazinul ideal este multi-categorii. În plus, acesta trebuie să le ofere acces la o gamă diversă de categorii, produse și servicii.

Retailerul eMAG se regăseşte în topul companiilor asociate cu magazinul ideal. Motivul este următorul: oferă acces rapid la peste 3,2 milioane de produse, în peste 1.800 de categorii.

Noua campanie eMAG reprezintă o reafirmare a percepției pe care mulți dintre români o au deja despre eMAG. Mai exact, eMAG este magazinul de unde pot cumpăra aproape orice, oricând şi de oriunde s-ar afla.

Citeşte şi Noul showroom eMAG Băneasa, vânzări record în primul weekend de la deschidere