Slide

Stiri: Sanatate

Campanie frauduloasa Antibiotice Iasi

Campanie frauduloasă în numele companiei Antibiotice Iaşi

20.06.2022

Campanie frauduloasă Antibiotice Iaşi. Compania Antibiotice Iaşi anunţă că în prezent circulă în social media o campanie frauduloasă care implică imaginea și numele companiei, pentru acordarea unei subvenții de prevenire a unei epidemii.

Precizarea făcută de Antibiotice Iaşi

„Facem precizarea că Antibiotice nu are nicio legătură și se delimitează ferm de această campanie, care este în fapt o tentivă de fraudă”, conform companiei.

Compania atrage atenţia că persoanele care primesc link-uri în numele companiei să nu furnizeze date la cerere pentru a câștiga eventuale premii.

„Așadar, avertizăm persoanele care primesc link-uri ce trimit spre „Antibiotice Iași, subvenţie pentru prevenirea epidemiei” și îndemnul de a completa un chestionar având ca recompensă suma de 2.000 lei, să nu acceseze link-ul și să nu furnizeze date la cerere pentru a câștiga eventuale premii”, spun reprezentanţii companiei

Compania face în prezent demersurile necesare pentru a limita efectele acestui atac de tip phishing.

Rezultatele companiei

În primele trei luni din 2022, Antibiotice a obținut venituri din vânzări către distribuitori de 128,25 mil. lei, mai mari cu 54% în comparație cu valoarea planificată și cu 94% față de perioada similară a anului precedent (66,10 mil. lei).

Pe piața internă au fost obținute din valorificarea produselor 86,07 mil. lei, (cu 87% mai mare în comparație cu valoarea planificată), diferența de 42,18 mil lei obținându-se pe piețele internaționale (cu 14% mai mare în comparație cu valoarea planificată).

Citeşte şi Rezultate Antibiotice SA 2021: Profit în creştere cu 13%