Stiri: Energie

Campanie sociala E.ON Romania

Angajații E.ON au ales să fie Moș Crăciun pentru copiii din medii defavorizate

27.12.2019

Campanie socială E.ON România. Nu mai puțin de 300 de angajați E.ON au ales să fie în acest an Moș Crăciun pentru copii care provin din medii defavorizate. Partenerii proiectului, Asociațiile World Vision România și JCI Târgu Mureș, Fundația Căminul Phillip, respectiv Fundația Rhema din Târgu Mureș, au oferit angajaților E.ON scrisorile copiilor în care aceștia și-au exprimat cu mult talent care le sunt dorințele pe care moșul, cu generozitatea sa, le poate împlini.

Campanie socială E.ON România. Cadouri

De aceea, Moș Crăciun nu a stat deoparte și a decis să vină la copiii care i-au scris și l-au rugat să le aducă jucării, hăinuțe, dulciuri, ghetuțe și chiar ciorapi fiindcă e frig și multe lucruri le lipsesc copiilor care trăiesc în condiții modeste. Pe lângă pregătirea cadourilor în funcție de scrisorile primite de la parteneri, angajații E.ON au mai ajutat familii pentru care procurarea alimentelor și a hainelor pentru copii este o povară și astfel s-au mobilizat să strângă bani și cele necesare pentru a le oferi înainte de începerea sărbătorilor.

Campanie socială E.ON România. Unde au ajuns cadourile?

Aproape 100 de cadouri au ajuns la:

  • Centrul de Zi Iona din Târgu Mureș
  • copiii din familiile defavorizate din comuna Livezeni
  • Casa de Copii din Glodeni.

În plus, trei familii din Lechincioara și Mădăraș au primit alimente, haine si jucării.

Tot în județul Mureș, au fost oferite 115 pachete de Crăciun cu fructe, creioane colorate și cărți de colorat pentru copiii din comuna Vaidei.

Campanie socială E.ON România. Jocuri educative

În cadrul proiectului, Grădinița din Comuna Vânători Iași a fost dotată cu jocuri educative, tot aici fiind oferite 64 de cadouri.

În județul Cluj, au fost dăruite 30 de cadouri copiilor din satul Năoiu, iar la Arad, 30 de copii și familiile lor au primit cadouri, haine și alimente. În București, angajații E.ON au dăruit cadouri pentru 33 de copii de la Centrul de zi Philip din Ferentari.

Proiectul “Fii și tu Moș Crăciun!” în care au ales să se implice angajații E.ON vine să completeze proiectele de responsabilitate socială derulate de E.ON România, cu sprijinul angajaților, numai în acest an 600 dintre ei susținând proiectele companiei în calitate de voluntari.

Citește și Asigurări de călătorie 2020 – Prețuri