Stiri: Logistica

campanie tarom pentru copii

Campanie specială pentru copii la Tarom, cu ocazia începerii anului şcolar

07.09.2018

O nouă campanie TAROM: Cu ocazia începerii noului an şcolar, compania aeriană a anunţat lansarea unei campanii prin care susţine educaţia. „TAROM te duce oriunde te poartă imaginaţia”, acesta este numele campaniei în cadrul căreia părinţii care călătoresc cu avionul împreună cu copiii lor vor primi un roman ilustrat clasic drept cadou.

Cât timp se desfăşoară campania Tarom pentru copii?

Cărţile vor fi acordate copiilor care au vârsta până la 16 ani.

„Pasagerii noştri cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecţia Supererou S’cool. Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noştri că TAROM susţine educaţia prin lectură”, precizează compania aeriană.

Campania de susţinere a educaţiei este valabilă în perioada 7 -15 septembrie.

Cărţile se vor acorda pe toate cursele companiei TAROM.

„Vă așteptăm la bordul aeronavelor noastre pentru a marca, împreună, începerea anului școlar. TAROM vă duce oriunde vă poartă imaginația”, au mai precizat reprezentanţii companiei.

Ce spun reprezentanţii TAROM

Werner Wolff, CEO TAROM, afirmă că experienţa de zbor pentru copii este una specială. Acesta mai spune că prin această campanie s-a lansat în spaţiul public un mesaj puternic prin care compania susţine educaţia.

”Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare ale pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experienţa de zbor pentru copii este una specială, de ţinut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor şi pasagerilor noştri mulţumiri pentru că aleg TAROM, dar în acelaşi timp să lansăm un mesaj public puternic de susţinere a educaţiei, marcând în acelaşi timp începerea anului şcolar”, a declarat Werner Wolff, CEO TAROM.

TAROM operează peste 50 de destinaţii proprii, precum destinaţii deservite de partenerii code share. Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa. Aceasta este alcătuită din 23 de aeronave.

TAROM este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din anul 1993.

Citeşte şi Prima zi de şcoală: Cum îţi pregăteşti copilul? Sfaturi pentru părinţi