Stiri: Companii

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri

07.10.2014

Montatori și alți specialiști în acoperișuri din toată lumea și-au dat întâlnire între 19 și 22 noiembrie la Pavilionul C3 al Complexului Expozițional Romexpo din Capitală. Aici va avea loc a XXV-a ediție a Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri. Evenimentul este organizat pentru prima dată în țara noastră, de Federația Internațională a Pieței de Acoperișiri, în parteneriat cu reprezentul autohton al ”rooferilor”, Asociația Națională a Montatorilor de Acoperișuri din România și cu sprijinul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din Capitală.

Competiția este una recunoscută în cadrul specialiștilor din construcții, iar la eveniment și-au confirmat deja prezența echipe din întreaga lume, de la Austria, la China, Rusia, Slovenia sau Lituania.

Concursul va pune la încercare competitorii care vor executa lucrări pe stative, fiind evaluate priceperea specialiștilor, atenția la detalii și rapiditatea execuției. Competiția are trei secțiuni: acoperișuri clasice, acoperișuri metalice și acoperișuri terasă (etanșeizări), fiecare secțiune având două probe impuse și una opțională, de creativitate.

Programul evenimentului include și expoziții și conferințe de profil.