Stiri: Companii

Campofrio sprijină campania „Donator de Viitor”, demarată de World Vision

21.10.2014

Campofrio România finanțează modernizarea dotărilor sportive pentru școlile a 13 comunități defavorizate din județul Dolj, printr-un parteneriat realizat cu World Vision România. Astfel, începând din această iarnă, 1500 de copii din aceste comunități vor beneficia de condiții și echipamente optime, care îi vor ajuta în evoluția lor sportivă.

„Campofrio susține un stil de viață sănătos, iar mișcarea este, pe lângă alimentație, unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la o stare bună de sănătate. Mai mult decât atât, pentru copiii sprijiniți de World Vision sportul poate fi o cale de a depăși provocările cu care se confruntă și de a dezvolta, practic, odată cu dezvoltarea lor, comunitățile din care fac parte. Ne bucurăm enorm că putem contribui astfel la sprijinirea acestor copii talentați alături de consumatorii noștri, care au ales să susțină prin achiziția lor viitorii campioni ai noștri. E un bine comun, la care am contribuit și credem că unindu-ne mai mulți în jurul acelorași valori putem realiza multe lucruri mărețe”, a declarat Andra Botan, Senior Category & Communication Manager, Campofrio România.

Aflat deja la al doilea parteneriat de sprijinire a programului „Donator de Viitor”, demarat de World Vision România, Campofrio încurajează dezvoltarea prin sport a copiilor din comunitățile incluse în program, donând 16% din veniturile realizate în perioada 18 iunie- 12 iulie 2014 în rețeaua magazinelor Mega Image, în cadrul promoției „Campofrio Champions”.

Veniturile donate vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente sportive pentru cei 1500 de elevi de gimnaziu din 13 comunități doljene: Argetoaia, Belot, Brabova, Braloștița, Breasta, Bucovăț,Carpen, Cernățești, Coțofeni, Pleșoi, Predești, Scăești și Vârvoru de Jos.

„Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu Campofrio și să ajutăm împreunăcopiii mai puțin norocoși din mediul rural. La finalul anului trecut 15.000 de copii din câteva județe au primit produse Campofrio. Pentru că sănătatea reprezintă una dintre direcțiile noastre de acțiune principale și pentru că, prin tot ceea ce facem, încurajăm un stil de viață sănătos, am ales împreună cu partenerul nostru ca de această dată să susținem sportul. Sportul este foarte important pentru dezvoltarea echilibratăa copiilor. Din pacate, prea puține școli de la sat au condiții firești pentru desfășurarea activităților sportive – săli sau terenuri amenajate, echipament corespunzător etc. De aceea, am decis să ajutam copiii din comunitățile doljene înscrise în programul Donator de Viitor să facă sport – astfel îi susținem pe actualii campioni și pe cei viitori. În Dolj avem deja, de altfel, o echipă de fete campioană națională la oină. Cu siguranță există mulți alți copii talentați care, în timp, se vor putea transforma în sportivi redutabili”, a afirmat Oana Şerban, PR & Communication Manager, World Vision România.