Skanska a anunţat că inaugurează Campus 6.1. Aceasta este prima clădire finalizată din complexul Campus 6. Este vorba de un proiect care marchează extinderea companiei în România, mai exact în zona de Centru-Vest a Capitalei.
Campus 6 Skanska: Certificatul LEED Gold
Clădirea Campus 6.1 este certificată LEED Gold. Ea integrează soluții sustenabile pentru minimizarea amprentei asupra mediului. În plus, soluţiile vor reduce semnificativ costurile de operare.
Folosirea celor mai noi tehnologii pentru a crește nivelul de wellbeing al utilizatorilor clădirilor și de a scădea amprenta ecologică a proiectelor dezvoltate este o parte esențială a filosofiei Skanska la nivel global. Aceste principii se aplică şi în cazul Campus 6.1.
Campus 6 Skanska: Noutăţile aduse de clădire pe piaţa locală
Campus 6 aduce o serie de noutăți pe piața clădirilor de birouri din ţara noastră.
Printre acestea se numără şi implementarea sistemelor de măsurare și monitorizare a factorilor ambianți. Aceste sisteme pot furniza informații despre clădire și facilitățile oferite, cât și servicii precum car sharing și bike sharing.
Campus 6 Skanska: Ce spun reprezentanţii dezvoltatorului?
Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă a companiei.
„Campus 6.1 este rezultatul minunat al unui efort cumulat al întregii echipe Skanska și al partenerilor și clienților nostri. Utilizatorii sunt cei care ne inspiră să construim clădiri inovatoare, iar Campus 6 este o soluție pe care o aducem pe piața de birouri ca răspuns la nevoile generației lor. Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabilă pe care o avem pentru zona de Centru-Vest a Bucureștiului și se va continua prin construcția celor trei clădiri care vor întregi complexul”, declară Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property România.
Dezvoltarea complexului Campus 6 nu se oprește aici. Proiectul de birouri cuprinde în total patru etape. Suprafață închiriabilă totală ajunge la 81.000 de metri pătraţi.
Citeşte şi Topul Deloitte Fast 50: Pe ce locuri se situează companiile româneşti Trencadis și Mondly?