Când are loc LAN Party National Edition, una dintre cele mai mari competiţii de gaming?

17.02.2018

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, LAN Party National Edition reprezintă una dintre cele mai mari competiţii de gaming, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de jocuri video. Evenimentul va cuprinde 2 etape care vor avea loc la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii „Politehnica” Bucureşti. Etapa locală va fi organizată pe 16-17 martie, iar cea naţională va reuni câştigătorii competiţiilor locale pe data de 28 aprilie.

Organizată de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC), în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenților din România (UNSR), competiția îi reuneşte pe cei dornici să își demonstreze skill-urile de gamer, în campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat XL, dar și în cadrul competițiilor pe smartphone, XBOX ONE sau PlayStation 4.

„Te aşteptăm în zilele de 16-17 martie să iei parte la etapa locală a evenimentului care va reuni tinerii pasionaţi de jocuri video şi de tehnologie, având astfel şansa să te califici la etapa naţională de pe 28 aprilie, unde vei întâlni studenţi dornici de competiţie și cu spirit de echipă din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași. Ambele etape ale competiţiei se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii „Politehnica” Bucureşti”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Întrucât este vorba despre o ediţie naţională, sunt așteptați toţi tinerii dornici de competiţie și cu spirit de echipă, din 10 centre universitare din țară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași.

Toți studenţii pasionaţi de jocurile video și dornici să se afirme, sunt aşteptaţi să participe la cel mai tare Lan Party al acestui an şi să se înscrie la competiţiile acestuia accesând link ul: http://lanparty.lsacbucuresti.ro/.

 

 

Citiți și despre: