Cand nu se fac nunti in 2020

Când nu se fac nunți în 2020? Calendar ortodox

24.09.2019

Când nu se fac nunți în 2020. Dacă plănuiți să vă căsătoriți în anul 2020, trebuie să știți în ce zile nu se fac nunți anul viitor. În general, taina cununiei nu se organizează în toate zilele de post şi în posturile de peste an.

Când nu se fac nunți în 2020. Calendar

Astfel, nu se fac nunți în 2020 în următoarele zile sau perioade ale anului:

  • În toate zilele de post de peste an
  • În ajunul şi în zilele Praznicelor Împărăteşti. Mai exact este vorba de 1-2 februarie, 27-28 mai, 6-8 iunie, 15 august și 13-14 septembrie
  • De luni după Lăsatul secului de carne pentru Postul Sfintelor Paşti până la Duminica Sfântului Apostol Toma (în perioada 24 februarie – 26 aprilie)
  • În Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel (15-28 iunie)
  • În Postul Adormirii Maicii Domnului (31 iulie -14 august)
  • În Postul Naşterii Domnului (15 noiembrie – 24 decembrie)
  • În perioada de la Crăciun până la Bobotează (25 decembrie – 6 ianuarie 2021)

Prin urmare, data aleasă pentru nuntă nu trebuie să fie în perioadele specificate mai sus, întrucât preoții nu oficiază cununii religioase.

Când nu se fac nunți în 2020. Sugestii de destinații pentru luna de miere

După încheierea nunții, trebuie doar să vă pregătiți să plecați în luna de miere. Însă, la fel ca și fixarea zilei pentru nuntă, și luna de miere trebuie rezervată cu mai mult timp înainte.

Noi vă oferim și câteva sugestii de destinații, pur și simplu uimitoare pentru luna de miere.

Conform Momondo, cea mai bună destinație pentru romantici este Maldive. Cea mai bună destinație pentru îndrăgostiții aventuroși ar fi Oman, iar cea mai indicată destinație pentru turiștii ecologiști ar fi Costa Rica.

Când nu se fac nunți în 2020. Dacă vreți o destinație mai aproape de România, puteți alege Cipru sau Grecia. Dacă preferați să aveți parte și de cultură și de plajă, puteți merge în Dubrovnik, Croația.

În cazul în care timpul nu vă permite o lună de miere prea lungă, Parisul este ideal pentru a petrece câteva zile pline de romantism.

Citește și Cele mai căutate 10 destinații pentru vacanțe romantice

 

 

Citiți și despre: