Stiri: Energie

Cand se da drumul la caldura in Bucuresti 2018

RADET, anunţ important: Când se dă drumul la căldură în Bucureşti?

01.10.2018

Temperaturile au început să scadă şi toţi bucureştenii se întreabă când se dă drumul la căldură în Bucureşti. Iată ce anunţ a făcut RADET Bucureşti privind furnizarea agentului termic în capitală.

Când se dă drumul la căldură în Bucureşti? Prevederile legale

Compania care exploatează rețeaua de termoficare a Capitalei a anunţat, într-un anunţ de presă, că este pregătită să furnizeze căldură, la cerere. Acest mesaj se adresează în special spitalelor, şcolilor, grădiniţelor,  căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

RADET Bucureşti poate furniza, la cerere, căldură înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

Când se dă drumul la căldură în Bucureşti? Trei zile consecutive cu o temperatură medie de 10 grade

Pentru populaţie însă, conform legislaţiei “începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”.

RADET a mai precizat că încărcarea instalațiilor a fost finalizată. Prin urmare, rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019.

RADET Bucureşti este prestatorul care exploatează rețeaua de termoficare a Bucureștiului.

Când se dă drumul la căldură în Bucureşti? 1012 puncte termice

Compania deţine în exploatare 1012 puncte termice, staţii centralizate și module termice. De asemenea, RADET mai gestionează 47 de centrale termice de cvartal și o centrală termică de zonă.

Per total, RADET furnizează căldură pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi 300 de case. Acestora li se mai adaugă 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

RADET a anunţat, pe 17 septembrie 2018, că a început testele pentru furnizarea căldurii în Bucureşti. Mai multe informaţii despre teste puteţi găsi în ştirea: Încep testele pentru furnizarea căldurii în Bucureşti.Locuitorii Bucureştiului sunt rugaţi să verifice instalaţii de încălzire pentru a evita inundaţiile în apartamente

Citeşte şi TeraPlast: Sistemele de termopane cu 6 camere generează 20% din vânzări