Investitii Transgaz

Când se distribuie dividendele pentru Transgaz? Anunţul făcut de Depozitarul Central

14.07.2018

Depozitarul Central a anunţat investitorii că, în perioada 16.07.2018 – 16.07.2021, distribuie dividende pentru acţionarii S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (simbol TGN). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2017, folosinf serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 45,38 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 26 iunie, anul curet.

Plata dividendelor către acţionarii se realizează începând cu data de 16 iulie 2018.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD Groupe Societe Generale S.A. din întreaga ţară.

Începând cu 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

 

 

 

 

Citiți și despre: