Stiri: Finante

Când va fi desemnat al doilea administrator temporar al Carpatica Asig?

25.03.2016

Procedura de selecție în vederea desemnării celui de-al doilea administrator temporar la societatea Carpatica Asig S.A. a fost publicată pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Astfel, candidatura și oferta de preț pot fi depuse până în data de 29 martie, ora 15:00, la sediul Autorității.

Deschiderea candidaturilor însoțite de ofertele de preț se va face de către membrii Comisiei de selecție, în data de 29 martie 2016, ora 15:30, la sediul Autorității de Supraveghere Financiară.

La începutul lunii, ASF a anunțat că firma Deloitte Audit a fost selectată ca auditor financiar al societății de asigurare Carpatica Asig, aflată în procedură de rezoluție.

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a hotărât, în ședința din 3 martie, să îi sancționeze pe membrii Consiliului de Administrație și ai conducerii executive a societății Carpatica Asig SA cu retragerea aprobării, precum și înlocuirea temporară a organului de conducere al asigurătorului cu Fondul de Garantare a Asiguraților, în calitate de administrator temporar al societății, în sensul deținerii competenței de a reprezenta asigurătorul.