Stiri: Constructii

Când va fi finalizat Belvedere Residences? 85% din apartamente sunt deja vândute

02.05.2017

Peste 85% din prima faza a proiectului imobiliar Belvedere Residences a fost contractată de la lansarea pe piaţă. Prima fază a ansamblului rezidenţaul va cuprinde 238 de apartamente şi va fi livrată la începutului anului viitor.

Belvedere Residences, proiectul rezidențial aflat în curs de dezvoltare în zona Aviației – Barbu Văcărescu, a vândut peste 85% din prima fază, care include 238 de apartamente în cele două imobile și va fi finalizată la începutul anului viitor.

Belvedere Residences se află pe Strada Fabrica de Glucoză, în apropierea clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu. De asemenea, ansamblul oferă un acces facil și către multiple linii de transport în comun, centrelele comerciale Promenada Mall și Băneasa Shopping City, numeroase instituții de învățământ și zone verzi, oferite de parcul Tei.

”Rezultatele de vânzări înregistrate în primele 7 luni de la lansarea proiectului vin ca o confirmare a interesului clienților pentru locuințe în zona de Nord a Capitalei, și anume în proximitatea cartierului Aviației – Barbu Văcărescu, un areal care a cunoscut o dezvoltare solidă pe segmentul spațiilor de birouri în ultimii ani. Pe lângă avantajul de a locui în apropierea locului de muncă, Belvedere Residences oferă compartimentări inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire și numeroase facilități pentru locatari precum spații comerciale amplasate într-un tronson dedicat, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare subterane și supraterane”, a declarat Elena Lavric, Administrator Unic – Belvedere Development, dezvoltatorul proiectului rezidențial.

Antreprenorul general al proiectului este Bog’Art, una dintre cele mai mari companii locale de construcții. De la înființarea sa în anul 1991, Bog’Art a crescut organic, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare în domeniul construcțiilor civile și devenind lider de piață prin livrarea continuă a unor proiecte complexe și inovative la cheie și conform celor mai înalte standarde de execuție.

”Vom vinde cu siguranță în întregime prima fază din Belvedere Residences până la momentul livrării, datorită conceptului său unic și creșterii cererii pe segmentul middle market – Bucureștiul va trece printr-o schimbare demografică pe măsură ce tot mai multe persoane tinere, cu un stil de viață dinamic, doresc să locuiască într-un proiect rezidențial cu standarde locative ridicate, amplasat în apropierea centrelor de afaceri din oraș”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.