Stiri: Finante

Cardul Figo.Pay

Cardul Figo.Pay: Ce ofertă a lansat CEC Bank?

09.09.2023

Cardul Figo.Pay. CEC Bank, în parteneriat cu Medeva Fintech, lansează o nouă variantă a produsului Figo.Pay by CEC Bank. Noul portofel electronic oferă utilizatorilor cashback pe cardul Visa Figo.Pay emis de CEC Bank la cumpărăturile fizice sau online făcute în rețelele magazinelor partenere listate în aplicație, dar și multe alte facilități.

Strategia de digitalizare

“Suntem mereu atenți la nevoile clienților și astfel putem să le oferim produse noi, adaptate acestor nevoi. CEC Bank continuă strategia de digitalizare iar clienții noștri se pot bucura de avantajele a tot mai multe dintre produsele noastre moderne, dezvoltate în ultima perioadă de timp. Noua aplicație contribuie la schimbarea de comportamente, la creșterea adopției bankingului, vine cu noi opțiuni pentru gestionarea conturilor și a cardurilor și, nu în ultimul rând, este un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu cumpărăturile”, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank.

Cardul Figo.Pay. Cashback de până la 10%

La fiecare achiziție efectuată la oricare dintre comercianții listați în aplicația FigoPay, utilizatorii primesc înapoi până la 10% din suma cheltuită în limita a 1.000 de lei/lunar, în termen de maxim 7 zile lucrătoare.

Pachetul Figo.Pay by CEC Bank poate fi achiziționat de orice client persoană fizică și este disponibil atât în unități, cât și 100% online, cu zero drumuri la bancă și conține un cont curent, un card bancar de debit în lei (de tip Visa), Mobile Banking și serviciul SMS Info.

Prețul pachetului Figo.Pay by CEC Bank este de zero lei dacă se fac plăți lunare de minim 700 lei. Altfel, prețul este de 5,9 lei/lună, iar prima lună este oferit gratuit.

Trei pași simpli

Pentru a putea beneficia de noile avantaje ale cardului Visa Figo.Pay by CEC Bank, utilizatorii au de urmat trei pași simpli: descarcă aplicația din Google Play sau App Store, se înregistrează în aplicație iar apoi pot merge la cumpărături să plătească cu cardul înrolat în aplicație pentru a obține cashback. Lista comercianților se găsește pe site-ul www.figopay.ro, cât și în aplicația FigoPay.

Citește și CarbonZero: Conferința și expoziția globală pentru combustibili alternativi și materii prime