Stiri: Logistica

Cargo-Partner îşi extinde prezenţa în Cluj

22.11.2017

Compania internațională de transport și soluții info-logistice cargo-partner, prezent pe piața locală de aproape 20 de ani, a închiriat un spațiu de depozitare și birouri cu o suprafață de 2.700 de metri pătrați în parcul logistic TRC Park, centru dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj. Tranzacția a fost intermediată de firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

„Tranzacția a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esențial pentru extinderea operațiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriașului în identificarea spațiului potrivit și împreună cu proprietarul am reușit să construim o soluție competitivă și flexibilă”, a spus Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency.

Având o prezență în punctele strategice ale țării, respectiv București, Timișoara, Constanța, Iași, Sibiu și Cluj, Cargo-partner va extinde în 2018 spațiul din Cluj până la 4.000 de metri pătrați.

”Luna octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediții S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piața românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică și cross-docking și anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienților noștri din aceasta zona a țării venind în întâmpinarea lor, ca întotdeauna, cu servicii și soluții premium”, a precizat Cosmin Bradea, Managing Director al Cargo-partner România.

Compania oferă în ţara noastră servicii de depozitare și cross docking, transport rutier, maritim și aerian. Pentru cei mai multi clienți, compania acoperă întregul supply chain logistic. Cosmin Bradea, este alături de Cargo–partner de peste 11 ani ocupând pe rând mai multe funcții manageriale în cadrul companiei, ultimele două funcții ocupate fiind de National Product Manager Logistic și Country Sales Manager.